Spansk storklub: 'Krohn-Dehli er en stor fodboldspiller'

Den danske landsholdsspiller roses til skyerne af flere af topfolkene i Sevilla

- Han er en stor fodboldspiller, siger Sevillas cheftræner om Michael Krohn-Dehli. (Foto: All Over)
- Han er en stor fodboldspiller, siger Sevillas cheftræner om Michael Krohn-Dehli. (Foto: All Over)

Det er endnu ikke officielt, at Michael Krohn-Dehli kan trække Sevilla-trøjen over hovedet i næste sæson. Meget tyder dog på, at den spanske storklub gerne vil have fingrene i den klejne dansker.

I sidste uge skrev den galiciske radiokanal COPE Deportes, at den danske landsholds-stjerne havde bestået lægetjekket i Sevilla, hvor det er ventet, at han vil skrive under på en tre-årig kontrakt. Siden har dog været stilhed om den danske landsholdsprofil. Men nu står både Sevillas cheftræner og sportsdirektør frem og roser Krohn-Dehli i spanske medier.

- Jeg vil ikke tale om noget, der kan aflede opmærksomheden for kampen i morgen. Krohn-Dehli er en stor fodboldspiller og mere har jeg ikke at sige til det, siger cheftræner Unai Emery til et lokalt andalusisk medie.

Sevillas sportsdirektør, Ramón Lopez Velarde, vil hverken bekræfte eller afkræfte, at Krohn-Dehli tiltræder til sommer. Til gengæld lyder han langt fra uinteresseret i danskerens kvaliteter. Han kalder et eventuelt Krohn-Dehli skifte til Sevilla, som noget klubben kan foretage med 'minimal risiko', ligesom han roser danskerens arbejdsindsats.

- Kun to spillere i Sevilla-truppen løber lige så meget som ham, siger han med henvisning til, at danskeren tilbagelægger mere end 11 kilometer i gennemsnit per kamp.

Se også: Godt skifte: Krohn-Dehli hentet til storklubs startopstilling

Sevilla-spiller Iago Aspas har også kun rosende ord til overs for danskeren. Til Radio Marca fortæller han, at han håber, at Krohn-Dehli bliver mand i den andalusiske storklub.

- Jeg har stor beundring for Krohn Dehli, og han vil være et fantastisk køb for Sevilla, siger den offensive kreatør, der tidligere har været holdkammerat med danskeren i Celta Vigo.

Den 31-årige dansker har på rygteplan nærmest kunne vrage og vælge mellem interesserede klubber. Han er transferfri til sommer, og derfor har han siden nytår måtte forhandle med en ny klub. Både Malaga og Tottenham har angiveligt været interesserede i den teknisk dygtige dansker.

Krohn-Dehlis nuværende klub Celta Vigo har under hele forløbet håbet på, at han ville forlænge. 

- Jeg er sikker på, Celta er Michaels førsteprioritet, uden tvivl, for jeg tror, at han er meget glad og føler tilhængernes kærlighed. Han ved, hvor vigtig han er i klubben, i omklædningsrummet og for træneren, og siden han ankom, har han været en vigtig spiller, sagde sportsdirektør Miguel Torrecilla i sidste uge.

Se også: Medie: Her er landsholds-stjernes nye klub

Landsholdsspilleren har spillet 25 ud af 27 kampe for sin klub i denne sæson og har scoret et mål og lavet fire assists. Han har udviklet sig til en stor profil, og Celta-tilhængerne har opfundet et hashtag til ham.

På sociale medier som Twitter, Instagram og Facebook er hashtagget 'MKDQuédate' blevet flittigt brugt, og det betyder i al sin enkelhed 'bliv MKD'. Desværre for Celta-tilhængerne virker det ikke, som om de får deres ønske opfyldt.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere