Spanske medier hylder 'magiske' Sisto: 'En hyldest til Laudrup'

Pione Sisto er tirsdag den store mand i de spanske sportsmedier, efter danskeren imponerede med mål og oplæg af ypperste klasse mod Levante

Pione Sisto stjæler overskrifterne i Spanien efter en magisk præstation mandag mod Levante. Her ses danskeren i aktion mod Barcelona sidste sæson. Arkivfoto: AP Photo/Manu Fernandez
Pione Sisto stjæler overskrifterne i Spanien efter en magisk præstation mandag mod Levante. Her ses danskeren i aktion mod Barcelona sidste sæson. Arkivfoto: AP Photo/Manu Fernandez

Pione Sisto satte mandag aften nærmest ild til græsplænen på Ciutat de Valencia, da Celta Vigo ude slog Levante 2-1.

Den danske kantspiller scorede et fantastisk føringsmål, lagde op til 2-0-målet og bragede et frispark på overliggeren som prikken over i'et.

SE SISTOS GENIALE MÅL HER

LÆS MERE OM KAMPEN HER
Se også: Sisto i hopla: Se hans fantastiske mål

Dagen derpå hyldes Pione Sisto fortjent i de spanske medier, der ikke sparer på superlativerne.

Avisen Faro de Vigo beskriver, hvordan Sisto blev tiljublet af Levantes fans, da danskeren blev udskiftet få minutter før slutfløjt. Faro de Vigo kalder også Pione Sisto for 'kampens med afstand bedste spiller' og bruger danskeren på forsiden af sportssektionen med overskriften 'sensationelle!'.

Metropolitato har også fundet de helt store gloser frem om Pione Sisto og drager en sammenligning af de helt store i dansk fodbold.:

- Pione Sistos magi og soliditet giver den første sejr til Mohameds Celta. Det var en sensationel kamp af danskeren, og hans assist til Maxi Gomez lignede en smuk hyldest til landsmanden Michael Laudrup.

Også den store sportsavis Marca vurderer Pione Sisto til at være kampens bedste spiller. Den danske landsholdsspiller bliver som den eneste aktør tildelt tre stjerner for sin præstation, og Marca skriver, at Pione Sisto 'formåede at score fra vinkel som ellers virkede umulig at score fra'.

Flere spanske medier har været hårde ved Celta Vigo op til denne sæson, da holdet ikke har vundet en kamp i pre season, og spillet har haltet under den ny cheftræner, Antonio Mohamed.

Den skepsis sparker Mundo Deportivo til hjørne, takket være den danske landsholdsspiller, under overskriften: 'Sisto skinner og giver den første sejr til Celta'.

- Al tvivl, der var omkring Celta under Antonio Mohamed, blev ryddet af vejen mandag af Pione Sisto. Den danske angriber af sudanesisk oprindelse sørgede for, at Vigo-holdet opnåede deres første sejr ved at score et mål og assistere til 0-2 til Maxi Gómez.

Sport og Spil Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

Simon Kjær har haft den største indtjening i karrieren, men landsholdsanførens position som lønkonge er truet af Christian Eriksen. Foto: Lars Møller. Sport og Spil Alle VM-heltenes lønninger: Han tjener mest på landsholdet

Læs meget mere om spansk fodbold herunder.

Se også: Real Madrid efter Ronaldo-farvel: I år spiller vi som et hold

Se også: Real Madrid ryster tidlig scoring af sig og sikrer storsejr

Se også: VAR hjælper Barcelona til smal sejr over oprykkere

Se også: Svarer Real Madrid igen: Han koster 895 millioner

36 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere