Spillet om vidunderknægten er slut - her er vinderen

Lokalavisen Drammen Tidende meddeler, at det norske supertalent, Martin Ødegaard har besluttet sig - det bliver Real Madrid, der løber med den eftertragtede spillers underskrift

Martin Ødegaard har bestemt sig for Real Madrid. (Foto: AP)
Martin Ødegaard har bestemt sig for Real Madrid. (Foto: AP)

Nu skulle det være sikkert.

Efter flere prøvetræninger hos nogle af de største europæiske klubber som Bayern München, Arsenal, Manchester City, Real Madrid og Liverpool  - og efter længere tids betænkelighed - har det norske kæmpe-talent Martin Ødegaard endelig besluttet sig.

Det bliver Champions League-vinderne fra Real Madrid, der skal nyde godt at den 16-årigs enorme talent. Det beretter pålidelige Drammen Tidende, der holder til i byen, hvor Ødegaards klub, Strømgodset, spiller.

Martin Ødegaard har de sidste par dage været i Madrid for at træne med Real og se forholdene an i den kongelige klub. (Foto: AP) Skandinavien Vilforts råd til stortalent: Bliv hjemme

Ifølge avisen skal Strømgodset mødes med Real Madrid i aften eller i morgen for at indlede forhandlingerne. Ødegaard vil efter planen signere en lukrativ langtidskontrakt, efter klubberne bliver enige om overgangssummen, som menes at blive omkring 20 millioner kroner.

Hvis forhandlingerne går efter planen, vil Ødegaard meget snart blive præsenteret i den spanske storklub.

Den 16-årige nordmand har efter sin storklubs-turné tænkt længe over mulighederne fra de mange klubber, men ifølge Drammen Tidende har der kun været fire klubber, der har været interessante for Ødegaard: Real Madrid, Arsenal, Bayern München og Liverpool.

Martin Ødegaard på Vicente Calderón i Madrid onsdag aften. (Foto: AP) Spansk fodbold Norsk supertalent på stadion: Nu skifter han til Real Madrid

Ifølge avisens kilder var Bayern München længe favorit til Ødegaards underskrift, da klubbens træner Pep Guardiola gjorde et stort indtryk på spilleren og hans far, Hans Erik.

Efter at have fulgt den unge spiller til Bayerns træning, var Guardiola blevet så imponeret, at han havde præsenteret konkrete planer for Ødegaards udvikling.

Men sidste uges besøg på Real Madrids træningsanlæg, Valdebebas, gjorde udslaget for Ødegaard - og derfor er valget nu faldet på Champions League-vinderne, der også har vist en stor lyst til at hente Ødegaard.

Martin Ødegaard tilbydes ifølge Marca gigant-løn i Bayern München (Foto:AP) Tysk fodbold Bayern tilbyder Ødegaard gigant-løn

Planen med det 16-årige supertalent er, at han skal træne med Ronaldo og resten af stjerneparaden, men det første halve år skal han spille kampe for klubbens andethold, Castilla. Det har hele tiden være et krav fra spillerens far, at sønnen skulle træne med førsteholdet.

Ødegaard og hans far flytter med øjeblikkelig virkning til Madrid, hvor Ødegaard senior efter signende har fået tilbudt et job i Real Madrid-systemet som træner. Resten af familien bliver i hjembyen Drammen.

Den tidligere Superliga-spiller David Nielsen har haft fornøjelsen af at træne Martin Ødegaard i Strømgodset.

Hør, hvad han har at sige om nordmandens store kvaliteter.

0 kommentarer
Vis kommentarer