Spiste chips på tribunen: Nu får top-manager karantæne

Den tidligere Manchester United-manager David Moyes må bøde for flere forseelser, efter Real Socidead-bossen lod temperamentet løbe af med sig i kampen mod Villarreal

David Moyes fik en hovedrolle, da han og Real Sociedad røg ud af Copa del Rey efter nederlag mod Villarreal. (Foto: EFE)
David Moyes fik en hovedrolle, da han og Real Sociedad røg ud af Copa del Rey efter nederlag mod Villarreal. (Foto: EFE)

David Moyes er efter et mislykket ophold i Manchester United i færd med at forsøge at få karrieren tilbage på ret køl og bide sig fast som frontfigur for spanske Real Sociead.

Den mission har indtil videre budt på både op- og nedture, for mens skotten tog hul på det nye år ved at besejre FC Barcelona, havde onsdagens pokalkamp mod Villarreal en knap så lykkelig udgang.

Her blev Moyes bortvist med ti minutter tilbage af dysten, hvis slutresultat 2-2 ikke var nok til at sende Real Socidead videre i turneringen, da baskerne havde tabte det omvendte opgør med 1-0.

(Polfoto) Spansk fodbold Han er tilbage: Medier hylder tomålsskytten Torres
Og der blev altså tale om et exit på flere fronter. Således valgte forhenværende Premier League-manager at diskutere heftigt med kampens dommer over en kendelse, da afgørelsens stund nærmede sig.

Det blev den ophidsede brite imidlertid straffet for, og som konsekvens heraf måtte han forlade det tekniske felt for siden hen at tage plads på tribunen for at følge de sidste minutter af dysten i San Sebastian fra denne position.

- Jeg skulle ikke have diskuteret med dommeren, men jeg fastholder, at jeg mener, at kendelsen var en fejl, lød det efterfølgende fra David Moyes.

Selv var han dog ingenlunde ufejlbarlig, for oppe blandt tilskuerne valgte Moyes at finde sig til rette og spise chips med nogle Real Sociead-fans, mens han så kampen til ende. Nu må man så håbe, at der har været tale om en god snack, for omkostningerne er til at føle på.

Spansk fodbold Tidligere Real Madrid- og Liverpool-angriber gør comeback

Således er den karismatiske manager blevet tildelt en karantæne tællende for to spilledage, hvoraf halvdelen af straffen er blevet en realitet som følge af det faktum, at Moyes tog plads på tribunen i stedet for at vandre helt ned i omklædningsrummet, da han fik marchordre. Det skriver The Guardian.

Den ageren er imod det spanske reglement, og derfor må skotten nu affinde sig med at lade styringen af sit hold være op til assistenterne, når Rayo Vallecano og Eibar venter i de kommende runder i Primera Division.

David Moyes var heller ikke altid heldig i sin ageren, da han var manager i Manchester United. Her er han dog forsvarsløs, da han får en bold fyret i maven under en Champions League-kamp mod Bayern München:

0 kommentarer
Vis kommentarer