Stenrige United holder sig klar - Messi kryptisk om fremtiden

Nye meldinger fra verdens næstbedste spiller, mens Manchester United er klar i kulissen

Lionel Messi og kæresten Antonella Roccuzzo ved mandagens Ballon d'Or-kåring i Zürich. (Foto: AP)
Lionel Messi og kæresten Antonella Roccuzzo ved mandagens Ballon d'Or-kåring i Zürich. (Foto: AP)

Søndag aften var meldingen klar: 'Jeg ønsker ikke at skifte til noget andet hold, uanset om det er Chelsea eller Manchester City. Folk får det til at lyde som om, at det er mig, der styrer klubben. Sådan fungerer det slet ikke. Det hele er en stor løgn, og det vil jeg gerne have, at folk ved'.

 

Lionel Messi var godt og grundigt irriteret over virakken omkring sin person og FC Barcelona i ugen forinden.

Mandag var argentineren så i Zürich for at se, om han for femte gang i karrieren kunne lade sig kåre som verdens bedste fodboldspiller. Det lykkedes som bekendt ikke. I stedet såede han overraskende tvivl om fremtiden.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, om jeg kommer til at spille for Newell's (Old Boys, red.). Jeg ved ikke, hvor jeg spiller næste år, selvom jeg altid har sagt, at jeg vil slutte karrieren i Barcelona, men som Cristiano (Ronaldo, red.) har sagt, ved ingen, hvad fremtiden bringer. Og endda endnu mindre i fodboldens verden, hvor alt kan ændre sig i løbet af natten, kom det kryptisk.

Intl. fodbold TV: Guardiola nægter at skrive på denne trøje

Lionel Messi og FC Barcelona var for stor en mundfuld for mestrene fra Atlético Madrid søndag aften. (Foto: AP) Spansk fodbold Messi skyder igen: Det er en stor løgn

Det har fået engelske The Guardian til at pege på Manchester United som eneste mulighed, medmindre Messi bliver løsnet fra sin kontrakt, hvilket er usandsynligt.

Gigantisk aftale med Adidas
Det engelske storhold er ene om (i selskab med Barcelonas rivaler fra Real Madrid) om kunne imødekomme den vanvittige frikøbsklausul på 2,3 milliarder kroner. Det skyldes UEFA's Financial fair play-regler, som Paris Saint-Germain og Manchester City mod slutningen af sidste sæson blev straffet økonomisk hårdt for at have overtrådt.

Louis van Gaal har frit spil på transfermarkedet. (Foto: AP)
Louis van Gaal har frit spil på transfermarkedet. (Foto: AP)
 

Viceformand i United, Ed Woodward, har understreget, at der ikke er grænser for transferbudgettet.

- Om det er verdensrekord eller ej betyder ikke det store for os. Det, der er væsentligt, er, om det er en stjernespiller, som manageren vil have, og som kan blive en stjerne i Manchester United, sagde Woodward i sommer.

Michael Laudrup bliver af catalansk avis bragt i spil som mulig sportsdirektør i FC Barcelona (Foto: Lefteris Pitarakis/AP) Spansk fodbold Catalansk avis: Laudrup på Barças liste

FC Barcelona-manager Luis Enrique er havnet i lidt af et stormvejr, og ifølge flere spanske kilder kan han være på vej væk fra den catalanske klub. (Foto: AP) Spansk fodbold Barca-træner i modvind: Vil ikke hælde benzin på bålet

Fra næste sæson skraber United årligt 75 millioner pund - svarende til trekvart milliarder kroner - i skabet fra den enorme aftale med Adidas, der løber i ti år.

United har brugt knap 1,4 milliarder kroner på nye spillere siden sidste sommer. Det drejer sig om Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo, Angel Di María og Daley Blind. Derudover har man lejet Radamel Falcao og hentet Victor Valdes på en fri transfer.

Her vinder Ronaldo Ballon d'Or

James lavede årets mål - se de tre nominerede

0 kommentarer
Vis kommentarer