Stjerne i vanvidscomeback

Bruno Soriano spillede mandag aften sin første kamp i over tre år

Bruno Soriano tilbage i aktion efter tre års fravær fra banen. Foto: Pablo Morano/MB Media
Bruno Soriano tilbage i aktion efter tre års fravær fra banen. Foto: Pablo Morano/MB Media

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her.

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

1128 dage...

Så mange dage siden var det, at Villarreal-anføreren Bruno Soriano spillede en fodboldkamp. Mandag aften gjorde den 36-årige spanier dog comeback igen, og det fik efterfølgende følelserne til at få frit løb hos ham.

Her blev veteranen indskiftet i Villarreals kamp mod Sevilla, hvor han erstattede Paco Alcacer, og det var tydeligvis en rørt Bruno Soriano, der igen kunne trække trøjen over hovedet og tage anfører-bindet rundt om armen.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Det er så lang tid siden, jeg har spillet. Det her er meget vigtigt for mig efter at have arbejdet så længe og efter at have forsøgt og forsøgt, sagde den 36-årige Villarreal-anfører i det efterfølgende interview med LaLigas egen kanal.

Siden 2017 har Bruno Soriano kæmpet med en slem skade, der har holdt ham væk fra banen. Dengang pådrog han sig en knæskade, der efterfølgende medførte et langvarigt forløb med genoptræning.

I interviewet lagde Bruno Soriano dog vægt på, at han aldrig har været typen, der har givet op. Derfor betød det også ekstra meget for ham at vende tilbage til grønsværen efter over 100 LaLiga-kampe uden at være i Villarrreals trup.

- Man skal jo blive ved med at kæmpe og forsøge at hjælpe holdet bedst muligt. Mange gange har jeg tænkt på at komme tilbage for at kunne være der for holdet, nu hvor de har hjulpet mig. Det er en stor glæde. Der er mange, der har hjulpet mig hele vejen. Klubben, fansene, familien, min kæreste. Alle har været med til at gøre, at jeg står her i dag, sagde han.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her blev Bruno Soriano indskiftet og spillede dermed sin første kamp i over tre år. Foto: Quality Sport Images/Getty Images
Her blev Bruno Soriano indskiftet og spillede dermed sin første kamp i over tre år. Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Hyldet i omklædningsrummet
Holdkammeraternes savn til Bruno Soriano har tydeligvis også været til at mærke. I hvert fald blev den 36-årige spanier hyldet i omklædningsrummet, hvor holdkammeraterne havde forberedt en særlig gestus til den tilbagevendte spanier.

Også Villarreal var efterfølgende ude på de sociale medier og lykønske sin anfører med comebacket. Således lagde klubben en video op på Twitter, hvor de skrev følgende:

'Ja, det er vigtigt at vinde, men at blive modtaget sådan af dine holdkammerater... Du fortjener det, kaptajn.'

Bruno Soriano har spillet hele sin karriere i Villarreal, hvorfor han blandt klubbens fans betragtes som en levende legende. Han står indtil videre noteret for hele 416 kampe for klubben, mens han også har lavet 31 mål.

Derudover kan han skrive ti kampe for det spanske A-landshold på sit CV.

Bruno Soriano fik sin debut for Villarreal tilbage i 2006, hvor han blev rykket op på klubbens førstehold.

Skulle det være rødt?

Eriksen pavestolt

Anfører flov over White Lives Matter-banner