Stjerne vil væk omgående

Ifølge den belgiske sportsjournalist Sacha Tavoleiri vil Eden Hazard væk fra sit miserable ophold i Real Madrid allerede denne vinter

Eden Hazard ser ud til snart at være fortid i Real Madrid. Foto: Kevin Jairaj/Ritzau Scanpix
Eden Hazard ser ud til snart at være fortid i Real Madrid. Foto: Kevin Jairaj/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

Det spanske eventyr, som Eden Hazard drog ud på, da han i 2019 skiftede Chelsea ud med 'Los Blancos', har langtfra levet op til forventningerne hos hverken ham selv eller Real Madrid, der ifølge Transfermarkt, betalte 855 millioner for belgieren.

Efter en jammerlig periode i kongeklubben, hvor skader og dårlig form har gjort det svært for Hazard, ser det nu ud til, at parterne skal skilles.

Hvis man skal tro den belgiske sportsjournalist Sacha Tavoleiri, der bliver citeret af både Bild og AS, ønsker den belgiske offensivspiller at forlade Real Madrid denne vinter.

'Eden Hazard vil forlade Real Madrid. Hans sportslige situation afspejler også hans skadessituation. Lægestaben anbefalede en ny operation, men præsident Florentino Perez insisterede på at undgå det. Han ønskede at bruge Hazard i kampe, så han kan blive solgt,' skriver den belgiske journalist.

Real Madrid slog Alcoyano 3-1 i Copa del Rey se målene her.

Eden Hazard var med i Real Madrids pokalsejr over Alcoyano og lagde op til 2-0 målet.

Den 31-årige belgier har haft en mareridtssæson, hvor det kun er blevet til 13 optrædener i La Liga. Blot seks af dem har været fra start.

Senest skriver det spanske medie El Nacional, at Florentino Perez har accepteret et bud fra Newcastle på 300 millioner plus 75 millioner i eventuelle bonusser.

Eden Hazard har dog afvist forhandlingerne, da han håber at skifte til en større adresse i stedet for de nedrykningstruede Newcastle.

Senest undlod Carlo Ancelotti helt at bruge Eden Hazard i Super Cup-opgørene mod FC Barcelona og Athletic Bilbao, som Real Madrid trak sig sejrrigt ud af.

Eden Hazard så heller ikke videre fornøjet ud, da trofæet efterføglende skulle fejres.

Billeder, som ESPN har bragt, viser, at Eden Hazard har fjernet guldmedaljen som den eneste af alle Real Madrid-spillerne og ser noget misfornøjet ud under fejringen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind