Stjerneangriber varsler kæmpe skifte: Her er hans drømmeklub

Bayern Münchens Robert Lewandowski er ifølge den spanske sportsavis AS klar til at tage de nødvendige skridt for at komme til en anden stor europæisk klub til sommer - og allerhelst vil den farlige polak til Real Madrid

Robert Lewandowski har også i denne sæson bombet løs for Bayern München, men nu vil polakken væk og allerhelst til Real Madrid. Foto: Matthias Schrader/AP
Robert Lewandowski har også i denne sæson bombet løs for Bayern München, men nu vil polakken væk og allerhelst til Real Madrid. Foto: Matthias Schrader/AP

Robert Lewandowski drømmer om at spille for Real Madrid, og han er ifølge den Madrid-baserede sportsavis AS klar til at gå linen ud for at få opfyldt sit ønske.

Af gode grunde er Bayern München ellers ikke meget for at slippe den 29-årige målmaskine, og Bayern-boss Karl-Heinz Rumenigge sagde for nylig, at han var 100 pct. sikker på, at Lewandowski også ville være på Allianz Arena i det sydtyske i næste sæson.

Den udtalelse skal man dog ifølge AS ikke lægge det store i. Det er, hvad Rumenigge skal sige som en del af spillet.

For skal man ellers tro den spanske sportsavis, har Lewandowski-lejren gjort det klart, at den hyperfarlige polak er klar til at tage de nødvendige skridt for at komme til en anden stor europæisk klub til sommer - og allerhelst helst Real Madrid hvis muligt.

Derfor er det ifølge AS nu kun et spørgsmål om til hvem og på hvilke betingelser.

Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid er drømmeklubben for den suveræne Bundesliga-topscorer, men det er ved at være nu eller aldrig.

Med sine 29 år er ’Lewa’ i fodboldforstand ikke helt ung længere, og denne sommer kan meget vel blive sidste chance for at få Real Madrid-drømmen til at gå i opfyldelse.

I den spanske hovedstad har den magtfulde præsident Florentino Pérez angiveligt mistet troen på Karim Benzema, og den franske angriber skal skiftes ud.

Allerhelst ville Real Madrid have Harry Kane, men Tottenham er fast besluttede på, at den engelske landsholdsstjerne skal bombe på klubbens nye stadion, som indvies i den kommende sæson.

Derfor ligner Lewandowski er mere realistisk mulighed, men der er stadig bump på vejen.

Bayern München vil gerne have en afløser på plads, inden de sælger. Álvaro Morata, Edinson Cavani og Timo Werner er på listen, men det kompliceres yderligere af, at sydtyskerne fortsat ikke har den træner på plads, der skal overtage efter Jupp Heynckes.

Paris Saint-Germain skulle også været interesseret i Robert Lewandowski og er klar til at betale 150 mio. euro (ca. 1,1 mia. kr.) for Bayern-angriberen.

Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos håber, at han i den kommende sæson bliver holdkammerat Robert Lewandowski, som han flere gange forgæves har forsøgt at stoppe i Champions League. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP
Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos håber, at han i den kommende sæson bliver holdkammerat Robert Lewandowski, som han flere gange forgæves har forsøgt at stoppe i Champions League. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP

Men Pérez og Zidane er ifølge AS enige om, at det er Lewandowski, at de går efter, og ydermere får de støtte af klubbens mest prominente spillere.

Da Real Madrid for snart et år siden sendte Bayern München ud af Champions League, skulle både Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos have fortalt Lewandowski, at de ønskede ham i den hvide trøje.

Robert Lewandowski har scoret 23 mål i Bundesligaen i denne sæson, og det ligner nok en gang en sæson med mindst 30 scoringer for den giftige afslutter.

Superliga-klub fyrer seks: 'Vi er i gang med at sætte fremtidens hold'

Fælder dom efter vanvittig skandale: Top-boss får gigantisk straf