Stjernen på vej til Barcelona? Her er sandheden om billedet

Marco Verratti og Lionel Messi var på samme restaurant, men spiste ikke middag sammen

Den 24-årige italienske midtbanespiller Marco Verratti ligner sommerens store transfer-emne i Barcelona.

Det seneste døgn har et par billeder sat yderligere fart i spekulationerne.

Først lagde spillerens agent Donato Di Campli et foto ud, hvor han skåler i en champagne-lignende drik på Ibiza, hvor de to skulle mødes for at finde på de næste skridt i jagten på at blive Barcelona-spiller.

Dernæst kunne man på et andet foto se, at også Barcelonas største stjerne Lionel Messi var på samme restaurant, og Cadene Cope kunne melde, at Verratti og Messi spiste middag sammen.

Det passer dog ikke. Det kan den catalanske sportsavis Sport afsløre.

- Det er sandt, at begge spillere er på Ibiza og nyder tiden efter sæsonen. Det er også sandt, at begge spillere var på samme restaurant, men ikke på samme dag, skriver avisen.

- Messi var der onsdag aften med Luis Suárez, Cesc Fabregas og deres respektive partnere og børn, mens Verratti var der onsdag med sin agent, hans holdkammerat Javier Pastore og dennes landsholdskammerat Antonio Candreva, skriver avisen.

Marco Verrattis navn spøger i Barcelona. Foto: AP
Marco Verrattis navn spøger i Barcelona. Foto: AP
 

Tidligere på ugen forlød det, at Verratti selv nu har bedt om at få lov at skifte væk fra Paris SG til Barcelona, og det vil også være det rette skifte. Det mener Verrattis landsmand Paolo Maldini.

-Hvis Marco Verratti skal forlade sin klub denne sommer, så vil Barca være det rigtige sted for ham. Han vil være en perfekt spiller for Barca og jeg er ikke det mindste i tvivl om, at Barca vil være den rigtige klub for ham, siger Maldini til Calciomercato.

- Verratti er en fodboldspiller, som jeg sætter stor pris på. Han er en ekstraordinær spiller, som altid giver sig fuldt ud på banen, siger Maldini.

Forskellige spanske, italienske og franske medier har på det seneste kunnet fortælle, at Barcelona har budt 750 millioner kroner for Verratti, men PSG kræver angiveligt flere penge. Barcelona har foreløbig meldt ud, at det først er i næste måned, man regner med at præsentere nye spillere, og det er da også først 1. juli, at transfervinduet officielt åbner.

Barcelona fik tæsk til PSG i Champions League, men vandt smalt hjemme over det spanske bundhold Leganés på en sen Messi-scoring. Søndag gælder det braget ude mod Atlético Madrid. Foto: AP Sport og Spil Stor analyse af Barcelonas nedtur: Slutningen på en æra?

Der er selvfølgelig kun én Leo Messi - men vi har fundet syv unge stjernefrø - og en joker - der med tiden måske kan nærme sig argentinerens nivau. Foto: AP/Manu Fernandez Sport og Spil Her er de næste Messi'er

Se også: Dansk agent afslører: Sådan sælger man til FC Barcelona

2 kommentarer
Vis kommentarer