Annonce:
Annonce:

Stor mystik: Lyver Ronaldo om forhold til model-skønhed?

Cristiano Ronaldo har indledt et forhold til en ung spansk model. Men det er angiveligt ikke kærligheden, der har bragt de to stjerner sammen, mener et spansk medie

Annonce:
Følg Fodbold

Cristiano Ronaldo formår tilsyneladende ikke kun at levere skuespil inden på banen, hvor han fra tid til anden smider sig i græsset. Men også uden for leverer han 'method acting' på højt plan. I hvert fald, hvis man skal tro flere spanske og portugisiske medier.

Ronaldo har for kort tid siden indledt et hedt forhold til den 23-årige spanske model Desiré Cordero, som er tidligere 'Miss Spanien'. Eller har han...?

Nu sætter blandt andre spanske Sport spørgsmålstegn ved, om det forhold er rent skuespil. Proforma. Sport og andre medier spekulerer ganske enkelt i, om Ronaldo ene og alene er sammen med Cordero for at pleje sit image.

Ronaldos modelkæreste

Ronaldos modelkæreste 2

Annonce:

Ifølge Sport er Ronaldos medie- og reklamerådgivere bevidste om, at den portugisiske stjerne bør have partner ved side, så han ikke fremstår så narcissistisk, som han kan have for vane at gøre. Det selvglade image afskrækker nemlig flere sponsorer.

Men når Ronaldo har en partner, giver det indtrykket af, at han er forelsket i én, som ikke er ham selv. Og det hjælper naturligvis på hans image. I al sin enkelthed betyder forholdet til Cordero, at Ronaldo får flere sponsorkroner i kassen, når han er sammen med en kvinde.

Og det gavner også modellen. Cordero bliver endnu mere berømt, som det var tilfældet med Ronaldos forrige modelkæreste, russeren Irina Shayk.

Samtidig mener Sport, at forholdet til 'Miss Spanien' stopper spekulationerne om Ronaldos mulige romance med den marokkanske playboy-bokser Badr Hari. En herre Ronaldo har besøgt flere gange de seneste par år. Endda midt i sæsonen.

57844247.jpg 

Se Ronaldos smukke CL-scoring mod Dortmund:

Stjernens ultimative guide: Sådan bliver du mesteren til 'FIFA 17'

Papirer afslører Barcelona: Har forræder i omklædningsrummet

 

Ronaldo tæt på formidabel kontrakt

Bernabeu står foran stor renovering: Kan få nyt navn

Venezuelsk tv-vært rapporter nøgen om Cristiano RonaldoHer rapporterer venezuelansk vejrværrt nøgen om Cristiano.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: