Stor ros til Real-bødlen Wass

Daniel Wass får stor ros efter sin brandkamp mod Real Madrid, hvor han scorede et flot mål til 2-1

Daniel Wass sendte Celta Vigo i pokal-semifinalen. Foto: TV3
Daniel Wass sendte Celta Vigo i pokal-semifinalen. Foto: TV3

Danske Daniel Wass har formentlig sovet rigtig godt i nat.

Og han har garanteret også haft en god morgen, hvis han har surfet lidt rundt på de spanske medier, der har gjort status, efter at han og Celta Vigo i aftes sendte mægtige Real Madrid ud af kvartfinalen i Copa de Rey.

Her spillede Wass en afgørende rolle - både gennem en solid indsats gennem alle 90 minutter, men i høj grad også som målscorer.

Den danske midtbanespiller sørgede med et følt spark fra distancen nemlig for Celta-føring på 2-1 fem minutter før tid. En scoring, der rakte til at sende klubben i semifinalen på trods af, at Real Madrid i slutminutterne udlignede til 2-2.

Det fik efterfølgende El Mundo Deportivos fodboldredaktør Manuel Bruña til at beskrive Wass som 'Toni Kroos' evige skygge, der forhindrede tyskeren i at være en bærende del af Real Madrids offensiv', og hos AS er Wass vurderet til at være kampens spiller.

Også Celta-træner Eduardo Berizzo havde de store roser fremme til danskeren efter den samlede sejr over kongeklubben.

- Også John Guidetti, Daniel Wass og Aspas sørgede for, at Real Madrid ikke havde ro. Vi kontrollerede nogle meget farlige spillere. Det vidner om en stor defensiv holdindsats, siger Eduardo Berizzo til Faro de Vigo.

Ud over Celta Vigo er også Atlético Madrid og Alavés klar til semifinalerne. Senere torsdag spiller Barcelona hjemme den sidste kvatfinale hjemme mod Real Sociedad. Barcelona vandt den første kamp 1-0.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere