Stor transfer på vej: Real Madrid tæt på Inter-stjerne

Ifølge flere italienske medier er den spanske storklub i forhandlinger med Inter Milan om den kroatiske landsholdsspiller Mateo Kovacic

Real Madrid har været noget passive i dette transfervindue - noget der ikke ligefrem ligner den spanske storklub.

Madrilenerne har indtil videre kun hentet målmanden Kiko Casilla fra Espanyol og unge Marco Asensio fra Mallorca som nævneværdige, opsigtsvækkende handler, mens Casimero er kommer tilbage fra en låneaftale fra Porto.

Se også: Kongemål! Liverpool-emne kopierer Zlatan

Ikke ligefrem nogle store 'Galatico'-navne, som man er vant til fra den del af Spanien, men nu er præsident Florentino Perez angiveligt klar til at spendere mange millioner.

Ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er Real Madrid nemlig i seriøse forhandlinger med Serie A-klubben Inter om et køb af den kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic. Prisen skulle angiveligt ligge i omegnen af 260 millioner kroner.

Ifølge den pålidelige hjemmeside Gianlucadimarzio.com er klubberne næsten kommet til enighed omkring kontrakten, og det forventes, at Kovacic-handlen vil blive officiel i morgen.

Se også: Arsenal og United lurer på 'Kroatiens Messi'

Den 21-årige kroat kom til Inter i 2012 fra Dinamo Zagreb, hvor han til tider har imponeret stort. Kovacic har dog ikke haft den store tillid hos træner Roberto Mancini, der tiltrådte i november sidste år, der flere gange har set bort fra landsholdsspilleren i sin startopstilling.

Midtbanespilleren har kontrakt med Inter indtil sommeren 2019.

TV: Kovacic scorede fem mål for Inter i sidste sæson, men hans bedste mål i 2014/2015-sæsonen må nok være hans scoring mod Gibraltar for det kroatiske landshold. Ny hans flotte lob i videoen nedenunder:

29 kommentarer
Vis kommentarer