Storklub i chok: 14-årig spiller død

Atletico Madrids akademispiller Christian Minchola Sanchez er død. Han blev bare 14 år

Christian Minchola Sanchez blev bare 14 år. Foto: Atletico Madrid
Christian Minchola Sanchez blev bare 14 år. Foto: Atletico Madrid

En tragedie har ramt den spanske storklub Atletico Madrid.

Klubbens akademispiller Christian Minchola Sanchez er død i en alder af bare 14 år, skriver det spanske medie Ok Diario.

Christian Minchola Sanchez begyndte i Atletico Madrid allerede som 7-årig og har dermed optrådt for klubbens ungdomshold i en årrække.

- Vi er rystede over den triste nyhed om vores spillers alt for tidlige død. Hele Atletico Madrid-familien vil støtte Christians familie og venner i denne meget smertefulde tid, siger klubbens præsident, Enrique Cerezo.

Klubbens administrerende direktør, Miguel Ángel Gil, udtaler, 'at situationen har skabt en forfærdelig følelses af hjælpeløshed'.

- I de senere dage er mennesker meget tæt på mig døde. Nogle af coronavirus og andre af andre sygdomme. Følelsen af ​​ikke at kunne sige farvel til dem knuser mit hjerte.

- Christian var kun 14 år gammel. I dag flager vi på halv stang for Christian og alle de atleter, der er døde de seneste uger, siger han.

Atletico Madrid har ikke oplyst dødsårsagen.

Martin Braithwaite må tilsyneladende give afkald på en del af sin løn. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Nu skærer de i hans løn

Pione Sisto risikerer en bøde, efter han er rejst hjem til Danmark uden at have fået tilladelse af sin spanske klub, Celta Vigo. Foto: Claus Bonnerup Spansk fodbold Sisto rejst til Danmark uden tilladelse
Martin Braithwaite skiftede efter tranfervinduets lukning til FC Barcelona i en af vinterens mest omtalte transfers. Foto: Albert Gea/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Medie: De har Braithwaite på blokken