Storklub skriver uhørt lang kontrakt med stjernen

De næste ni år har Atlético Madrid kontrakt med Saúl Ñíguez

Saúl Ñíguez fejrer en scoring for Spanien under U21-EM. (Foto: AP)
Saúl Ñíguez fejrer en scoring for Spanien under U21-EM. (Foto: AP)

Han har udviklet sig til én af førsteholdets absolut største stjerner og har netop spillet et drøn af en EM-slutrunde for det spanske U21-landshold.

Men 22-årige Saúl Ñíguez skal dermed ikke til FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City, United eller hvem der nu ellers har 600 millioner kroner for meget i lommen.

Som Antoine Griezmann for nylig vælger han at blive i Atlético, og dermed står den spanske storklub virkelig godt rustet fremadrettet i forsøget på at drille de to føromtalte spanske storklubber i såvel La Primera División som Champions League.

Og hvilken kontrakt!

Hele ni år lang er den. Til 2026, hvilket er en forlængelse af den nu forhenværende kontrakt på hele fem år.

Det er fuldstændig uhørt i international fodbold, at der tegnes så lange kontrakter.

Men Saúl er og bliver en Atlético-dreng og kan, hvis han ellers opfylder kontrakten, blive en af de helt store spillere i klubbens historie.

Midtbanespilleren nåede hele 53 kampe for Atlético sidste sæson. Han scorede ni gange - heraf fire i Champions League.

- Jeg er meget glad, for i Atlético er vi som en familie, og der er ikke noget bedre sted at være, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg vil give alt, hvad jeg har på banen og altid forsøge at betale tilbage, hvad klubben giver mig, siger Saúl, der ved U21-EM, hvor han og Spanien fredag aften tabte finalen 1-0 til Tyskland, scorede hele fem gange - og dermed modtog den gyldne støvle.

Saul ejede den kamp og scorede hattrick, da Spanien nedlagde Italien. Her scorer Atletico-spilleren sit tredje mål. Foto: AP U21EM Saul kanonerer Spanien finalen med hattrick

Spansk fodbold Alle stjernerne var med: Messi gift med ungdomskæresten

Spansk fodbold Fruen dummer sig: Skal Real-stjernen virkelig til United?

10 kommentarer
Vis kommentarer