Annonce:
Annonce:

Stort medie afslører: Træner-komet har sagt nej til Real Madrid

Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann har angiveligt sagt nej tak til Real Madrid

Annonce:
Følg Fodbold

En af verdens største trænerjobs er ledige i øjeblikket, efter Zinedine Zidane tog fusen på fodboldverden og stoppede som Real Madrid-træner kort efter den tredje Champions League-titel i træk.

Derfor er storklubben på massiv trænerjagt. Rygterne om potentielle emner og kandidater er mange. Mauricio Pochettino, Arsene Wenger, Joachim Löw. Blot for at nævne nogle få.

Men nu er et nyt – og måske lidt mere overraskende navn – blevet bragt på banen af den tyske avis Bild.

Ifølge avisen har Real Madrid været i kontakt med den blot 30-årige Julian Nagelsmann, der til daglig står i spidsen for Bundesliga-mandskabet Hoffenheim. Men Real Madrid har allerede fået klart svar fra den unge tysker. Nej tak, han bliver, hvor han er.

Og hvordan kan man så finde på at sige nej til en af verdens største klubber?

Annonce:

Bild skriver, at svaret ligger i den succes, Hoffenheim har haft i sidste sæson, hvor man sluttede på tredjepladsen og dermed er med i Champions League i den kommende sæson.

Nagelsmann er fast besluttet på at blive i projektet og fortsætte med at udvikle holdet. Og så er det lige meget, at Real Madrid er interesseret. I hvert fald for nu.

Nagelsmann blev den yngste Bundesliga-manager i historien, da han som 28-årig startede i jobbet i Hoffenheim tilbage i 2015.

I 2017 forlængede han sin kontrakt, der nu først udløber i 2021. Tidligere er han også blevet sat i forbindelse med Arsenal, inden London-klubben fandt Arsene Wengers afløser i form af Unai Emery.

Klar besked i Barcelona-avis: Vi vil have Eriksen

Hvad nu, Bendtner? Ståle afviser FCK-drømmen

Verdensstjerne fan af Wozniacki: - Spiller poker med hendes far

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: