Stort medie: Spansk storklub løber med dansk landsholdsspiller

Transfersagaen om Daniel Wass er angiveligt ved at nå sin ende. Han meldes tæt på Valencia

28-årige Daniel Wass er ved at tage et skridt op i sin fodboldkarriere. Den nuværende Celta Vigo-stjerne har udløb med den galiciske klub næste sommer, og meget har længe tydet på, at fremtiden lå et andet sted.

Senest blev Roma meldt på banen som potentiel bejler, mens Valencia længe har spøgt i kulissen, og ifølge det store spanske medie Marca er det netop Valencia, der løber med Wass.

Stor dansk profil: Jeg er klar til Champions League-klub

Avisen skriver, at handlen er snublende nær, og det er kun en officiel bekræftelse, der mangler. Wass’ kontraktudløb næste sommer har gjort ham til et fordelagtigt køb, og ifølge mediet kommer Valencia til at betale langt mindre end den klausul på 25 millioner euro (cirka 186 millioner kroner, red.), som Wass har i sin nuværende kontrakt.

Wass' alsidige kompetencer, hvor han kan dække flere positioner, er noget af det, der har tiltalt træner Marcelino Garcia, der sammen med Valencias sportsdirektør Mateu Alemany forsøger at skabe en ny storhedstid for Valencia.

Denne sæson har været et stort skridt i den rigtige retning, da klubben allerede har sikret sig Champions League-deltagelse i næste sæson med en fjerdeplads i La Liga.

Lokal avis afslører: Storklub fører kampen om Daniel Wass

Og muligheden for at spile Champions League skulle være noget af det, der har overbevist Wass, skriver avisen.

Wass har med stor succes spillet i Celta Vigo siden 2015, hvor han kom til fra franske Evian. Han fik sit gennembrud i Brøndby, inden han i 2011 skiftede til Benfica.

Her fik han aldrig en officiel kamp, men siden er det kun gået fremad for danskerens karriere.

Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

31 kommentarer
Vis kommentarer