Suárez om bideofre: De er irriterende!

Luis Suárez mener ikke, at han er alene om at have skylden i de bide-episoder, som han har været indblandet i. Forsvarsspillerne gør meget for at irritere ham, siger Barcelona-angriberen.

Luiz Suarez bider italienske Giorgio Chiellini under VM-kampen mellem Uruguay og Italien i sommer (Foto: Planet Photos)
Luiz Suarez bider italienske Giorgio Chiellini under VM-kampen mellem Uruguay og Italien i sommer (Foto: Planet Photos)

Luis Suárez har en række episoder bag sig, og som nok i mange år vil komme til at definere ham som fodboldspiller. Ved flere lejligheder har den uruguayanske angriber bidt i modstandere, og det har naturligvis påkaldt sig verdens opmærlsomhed.

Senest skete det under VM-slutrunden sidste sommer, hvor han greb fat i og bed italienske Giorgio Chiellini i en gruppespilskamp, og Suárez fik ved den lejlighed en lang karantæne på både klub- og landshold.

Tidligere har han bidt Branislav Ivanovic fra Chelsea, og længere tilbage var Otman Bakkal, det gik ud over i hollandsk fodbold.

Kriger, kannibal og kærlig familiefar. Luis Suarez er en mand med en splittet personlighe (Foto: AP) Sport og Spil Bidende fodbolddræber og blidt familiemenneske

Men det er ikke kun Suárez' skyld, at det ender så vidt.

I et interview med Cadena Cope fortæller han, at forsvarsspillerne også gør meget for provokere reaktioner frem hos ham.

- Jeg bærer noget af skylden, men noget af det må også gå til de forsvarsspillere, der provokerer mig. Chiellini og Ivanovic for eksempel er to spillere, der går på dig igen og igen og igen.

- De er irriterende, men det, der sker nu, er, at jeg provokerer forsvarsspillerne. Før var jeg gået ind i kampen, men nu går jeg bare væk fra det, siger Luis Suárez, der også fortæller, at han har folk til at hjælpe sig med den voldsomme adfærd.

Se også: Sagde de virkelig det? Sportens bedste citater i 2014

Luiz Suarez i kamp mod Branislav Ivanovic tilbage i 2013 (Foto: AP)
Luiz Suarez i kamp mod Branislav Ivanovic tilbage i 2013 (Foto: AP)
 

Luis Suárez fik syv spilledages karantæne for biddet mod Otman Bakkal i 2010. I 2013 var det 10 kampes karantæne, som angriberen blev tildelt, og sidste år blev det ni kampes karantæne på klubholdet samt fire måneders karantæne på landsholdet.

TV: Se klipppet: Forsøger Suárez at sparke Silva ned her?

TV: Se klippet: Her sætter Suárez vild Premier League-rekord

28 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere