Surt! Barca-stjerne ramt af børnesygdom

Brasilianske Neymar har fået konstanteret fåresyge, og han misser dermed UEFA Super Cup og den spanske Supercopa, der skal spilles imod henholdsvis Sevilla og Athletic Bilbao

Barcelona må undvære deres brasilianske stjerne Neymar i de to næste Super Cup-kampe. (Foto: AP)
Barcelona må undvære deres brasilianske stjerne Neymar i de to næste Super Cup-kampe. (Foto: AP)

Barcelona skal tirsdag møde Sevilla i den europæiske UEFA Super Cup, der i år spilles i Tbilisi i Georgien, før de to kampe om den nationale Supercopa spilles mød Athletic Bilbao d. 14. og 17. august.

Men det skal de gøre uden den brasilianske angriber Neymar, der har fået fåresyge.

Se også: Neymar kan komme til at koste Barca 1,6 milliarder

Søndag skrev FC Barcelona på deres hjemmeside følgende:

- Lægestaben i FC Barcelona har søndag annonceret, at Neymar er ude i to uger efter han er blevet diagnoseret med fåresyge til trods for, at han tidligere har været vaccineret imod sygdommen, lød det på klubbens hjemmeside.

Fåresyge er en betændelse i spytkirtler forårsaget af virus. Oftest er det ørespytkirtlen, som er angrebet, men også andre spytkirtler, bugspytkirtlen og testiklerne kan være betændte.

Der var drama, da Neymar og Brasilien kom i clinch med Colombia under Copa America. (Foto: AP) Landsholdsfodbold - 18. jun. 2015 - kl. 21:42 Neymar-idioti koster karantæne

Normalt er det børn, der bliver ramt af sygdommen, men fra tid til anden kan voksne også være uheldige.

TV: Barca komme nok til at savne Neymars træfsikkerhed mod Sevilla og Blibao. Gense denne smukke perle fra brasilianeren fra sidste sæsons CL mod PSG.

11 kommentarer
Vis kommentarer