Tidligere Real Madrid-stjerne: Gravesen var et fænomen!

Roberto Carlos nåede at spille sammen med den forhenværende danske landsholdsspiller i én sæson i Real Madrid - og brasilianeren var vild med den karismatiske midtbanespiller

Thomas Gravesen og Roberto Carlos var som pot og pande i mægtige Real Madrid.

Det lyder lidt som en dårlig joke, og et udsagn, som de færreste ville tro på. Men når ordene kommer ud af munden på en af de to hovedpersoner, begynder det pludseligt at virke mere troværdigt.

Den tidligere danske landsholdsspiller nåede kun at spille én sæson i den spanske storklub, og han blev ikke en synderlig succes i den spanske storklub.

Men nu afslører den tidligere brasilianske stjerne Roberto Carlos, at Gravesen var meget vellidt i Real Madrid-truppen - både som person og fodboldspiller.

- Jeg havde det kanon sammen med ham. Han blev en af minde bedste venner i Real Madrid. Hvilken karakter. Et fænomen. En stor, stor person. Og en stor professionel, siger Roberto Carlos i et interview med TV3 Sport.

Se det to minutter lange interview med brasilianeren i videoen øverst i artiklen, hvor han afslører flere ting om sit forhold til danskeren

Der var stor respekt omkring Gravesen i Real-truppen, men det var ikke én, man havde lyst til at komme op og toppes med, siger Carlos. Bare spørg brasilianerens landsmand Robinho.

Gravesen og Robinho i infight. (Foto: AP)
Gravesen og Robinho i infight. (Foto: AP)

Den hidsige dansker kom i en regulær slåskamp med den sydamerikanske stjerne til en træning, hvor spillere og trænere blev nødt til at holde de to kamphaner fra hinanden.

Episoden tog fart, da Thomas Gravesens havde tacklet Robinho hårdt, og det fik brasilianeren til at slå den skaldede dansker. I sidste ende blev begge spillere straffet og sendt i omklædningsrummet af træner Fabio Capello.

Gravesen havde haft stor succes i Premier League-klubben Everton fra 2000 og fem år frem, men det kom stadig som en kæmpe overraskelse, da Real Madrid i 2005 meddelte, at man havde sikret sig den danske terrier.

Efter én sæson i det spanske røg Gravesen videre til skotske Celtic, hvor det heller ikke lykkedes for den tidligere midtbane-mand at få succes. Han indstillede sin karriere i 2009.

Se også: Gravesen griner af vanvittigt million-rygte

Se også: Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundt

0 kommentarer
Vis kommentarer