Tidligere Superliga-stjerne hånet af holdkammerat

Med blot ti kampe i løbet af sæsonen har Emre Mor brug for en pause. Og det bliver han drillet for

Ikke alt går Emre Mors vej. Foto: MIGUEL RIOPA / Ritzau Scanpix
Ikke alt går Emre Mors vej. Foto: MIGUEL RIOPA / Ritzau Scanpix

Emre Mor har endnu ikke fået sat sit aftryk i sin spanske klub, Celta Vigo, og denne sæson var ingen undtagelse, hvor det blot blev til ti ligakampe.

Alligevel har han haft brug for at få opladet sine batterier, fortæller han i et opslag på sin Instagram.

'Dejligt at være hjemme med familien igen! Nu er det tid til at få opladet batterierne til næste sæson', skriver han, mens han hashtagger 'nyEmreMor'.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Dolbergs succes i Holland har gjort ham til noget af en 'lottokupon' for hans gamle klub, Silkeborg. Foto: Imago Sport Sport Danske klubber har millioner gemt i Europa

Af Mors ti kampe har han spillet samtlige 90 minutter i præcis nul af dem, hvilket har fået Vigos vel nok største stjerne Iago Aspas til at trække på smilebåndet.

 

'Brugte du batterierne i denne sæson?', skriver Aspas, der spillede 27 kampe og leverede 20 mål, noget hånligt. Et svar, der i skrivende stund nærmer sig 4500 likes, mens Mors billede er helt oppe på 65.000.

Heldigvis kan Emre Mor se det sjove i den lille stikpille og kommenterer tilbage: 'Haha, mentale batterier'.

Andreas Skov Olsen fejrer et af sine mange mål. Foto: Jens Dresling. Sport - Det største talent siden Laudrup

Katastrofe sæson
Sæsonen 18/19 vil blive husket af de fleste Celta Vigo-tilhængere, men næppe for noget positivt. Klubben holdt sig akkurat over nedrykningsstregen med fire point ned til Girona.

Ifølge Marca er Emre Mor, der er født og opvokset i Danmark, men har tyrkisk pas, den næstbedste betalte spiller i klubben. Kun overgået af den tidligere Liverpool-spiller Aspas.

Han blev hentet fra Borussia Dortmund i 2017, hvor han heller ikke slog igennem. Han er igennem sin karriere blevet anklaget for at have problemer med attituden. Noget, der angiveligt var med til at få ham smidt ud af den tyske klub. 

Emre Mor skulle ikke bruge lang tid som seniorspiller, før han overbevise Dortmund om at finde det store checkhæfte frem. Foto: Jens Dresling Sport Husker du dem? 11 spillere tog Superligaen med storm

Sport Sælger spillere for hundredvis af millioner: Han er Danmarks bedste sportschef

Peter Munch Larsen er ifølge Ekstra Bladets oplysninger sendt i skammekrogen på baggrund sin indsats i kampen mellem Vejle og AGF. Foto: Jens Dresling/POLFOTO Sport Superligaen Indefra: Dommer sendt i skammekrogen efter Vejle-kaos

85 kommentarer
Vis kommentarer