Tidligere Superliga-stjerneskud i problemer: Smidt ind fra træning - igen!

Emre Mor ligner en færdig mand i spanske Celta. Tirsdag blev den tidligere FC Nordsjælland-mand sendt tidligt ind fra træning, og onsdag var han slet ikke med, da Daniel Wass & co. trænede

Emre Mor har igen problemer med disciplinen i Celta. Foto: Ritzau/Scanpix
Emre Mor har igen problemer med disciplinen i Celta. Foto: Ritzau/Scanpix

Emre Mors fodboldtalent er enormt. Desværre er hans disciplinære problemer det samme...

Nu er den gal igen med den 20-årige angriber, der for snart to år siden blev solgt fra FC Nordsjælland til Dortmund.

Mor er ifølge den spanske sportsavis AS på ny havnet i en konflikt med Celta-træner Juan Carlos Unzué, som tirsdag sendte Mor tidligt ind fra træning.

Også lokalavisen La Voz de Galicia skriver historien.

Avisen noterer, at klubben begrunder Mors afbrudte træning og fravær onsdag med en ankelskade, men ifølge både La Voz de Galicia og AS skulle der være sket en disciplinær hændelse.

Det er ikke første gang, at det er sket, og AS vurderer, at Celtas tålmodighed med Mor nu er sluppet op, og at han har spillet sin sidste kamp for galicerne. I hvert fald i denne sæson.

Emre Mor blev klubbens dyreste spiller nogensinde, da de købte ham for 14 mio. euro (ca. 104 mio. kr.) i Dortmund.

Forventningerne var enorme, men Mor har ikke kunnet leve op til dem, og tilbage i december advarede Juan Carlos Unzué den tyrkiske dribler.

Fin teknik var ikke nok til at få en startplads, det krævede, at Mor ændrede mentalitet og forstod at spille for kollektivet. Tidligere på året blev Mor sendt ind fra en træning af Unzué, og den tidligere FCN-mand har ifølge AS haft flere uheldige episoder i løbet af foråret.

Det kulminerede, da han dukkede for sent op til den afsluttende træning før opgøret mod Sevilla. Unzué reagerede hårdt. Tre kampe i træk var Mor helt uden for truppen (den første kamp var han dog syg), og han blev også sat til at træne for sig selv.

Mor undskyldte og fik en smule spilletid i de følgende kampe, men freden blev kort. Unzué mistede tirsdag tilsyneladende tålmodigheden med Mor, der måtte forlade træningen før tid.

Onsdag var han slet ikke med, da Daniel Wass og Pione Sistos spanske klub trænede. Ifølge klubben skyldtes det en ankelskade, som han modtog behandling for.

De spanske aviser bestrider ikke, at Mor har ankelproblemer, men de hæfter sig mest ved hans disciplinære problemer, hvoraf det seneste altså skulle være opstået tirsdag.

Noget kunne tyde på, at Celta vil forsøge at komme af med rekordkøbet til sommer, og dermed kan historien gentage sig. Som ungdomsspiller røg Emre Mor ud i Lyngby på grund af disciplinære problemer.

Spørgsmålet er, hvem der er klar til at snuppe det talentfulde problembarn?

Emre Mor var flyvende for FCN, der fik solgt ham for et kæmpe beløb. Foto: Jens Dresling Transfer Opvokset i Brønshøj: Nu er han solgt for 96 millioner

Michael Gravgaard fortæller om tiden som kræftpatient. Foto: Mikkel Berg Pedersen Sport og Spil Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

81 kommentarer
Vis kommentarer