Annonce:
Annonce:

To simple ord: Barça-stjerne afslører Neymars fremtid

Sagaen om Neymar har tilsyneladende taget en ny og uventet drejning. Endda via en holdkammerats ord og billede på Instagram

Barcelona-stjernen Gerard Piqué kommer med en mulig offentliggørelse af Neymars fremtid. Foto: AP/Julio Cortez.
Barcelona-stjernen Gerard Piqué kommer med en mulig offentliggørelse af Neymars fremtid. Foto: AP/Julio Cortez.
Annonce:
Følg Fodbold

Den store transfer-saga om Barcelona-superstjernen Neymar vil åbenbart ingen ende tage. Tværtimod.

Nu har cirkusset sandsynligvis taget en ny drejning i den savsmuldshvirvlende manege. For bedst som det så ud til at et skifte til franske Paris Saint-Germain virkede uundgåeligt, kommer Barcelona-stjernen Gerard Piqué med en mulig offentliggørelse af brasilianerens fodbold-skæbne.

Og den bliver Barcelona-fans nok glade for at læse. Sent søndag aften lagde spanieren et billede på sin Instagram-profil af ham og Neymar. Det var ledsaget af to simple ord:

'Se queda' ('Han bliver', red.).

Med 'han' refereres til en smilende Neymar på billede. Den besked tager de spanske medier som et klart udtryk for, at Neymar alligevel har valgt at blive i Barcelona til trods for, at PSG skulle have aktiveret brasilianerens frikøbsklausul på 222 millioner euro - latterlige 1,65 milliarder danske kroner.

Annonce:

Ud af Messis skygge
Billedet kommer i kølvandet på Barcelonas sejr søndag over Juventus i en træningskamp i New York. Her strålede Neymar i øvrigt og scorede begge cataloniernes mål i 2-1-sejren.

På sin vis trådte han lidt ud af Messis skygge. Netop Messis dominans, som står i vejen for en mulig Ballon d'Or-titel til Neymar, skulle være en af flere årsager til, at Neymar ønsker et exit fra Barcelona.

Få timer før Piqués mulige opdatering på Neymars fremtid, leverede brasilianeren selv en besked via sin Instagram-profil. En besked, der er blevet tolket på hos de to førende Barcelona-medier Sport og Mundo Deportivo. Og hos mange andre medier, naturligvis.

Gud kender fremtiden
Her leverede Neymar nogle kryptiske ord.


Billedet viser Neymar, der fejrer én af sine scoringer fra kampen mod Juventus ved at pege op mod himlen.

Til billedet skriver Neymar, oversat til dansk, 'al ære og hæder til dig'. Det anskues som en direkte reference til gud, som brasilianeren tror på.

Annonce:

Og spanske Sport spekulerer samtidig i, at det betyder, at kun gud kender Neymars fremtid. Måske ligger den i Barcelona? Han har i hvert fald valgt et billede, hvor han bærer trøjen.

Der er de kilder, der til trods for Piqués og Neymars Instagram-opdateringer hævder, at Neymar med sikkerhed er på vej til Paris. De spanske radio-giganter RAC 1 og Catalunya Radio mener at vide, at Neymar er millimeter fra et skifte til den franske hovedstadsklub.

Barcelona-stjernen Neymar har angiveligt flere grunde til at ville forlade Barcelona. Tre af dem er, at han vil ud af Messis skygge, have flere penge og spille sammen med brasilianske holdkammerater i Paris. Foto: AP/Julio Cortez.
Barcelona-stjernen Neymar har angiveligt flere grunde til at ville forlade Barcelona. Tre af dem er, at han vil ud af Messis skygge, have flere penge og spille sammen med brasilianske holdkammerater i Paris. Foto: AP/Julio Cortez.
 

Advokaterne er i byen
Ifølge Sport er Neymars betroede advokater Gustavo Xisto og Altamiro Bezerra netop nu i Barcelona, hvor de har befundet sig i flere dage.

Det er angiveligt et bevis på, at et skifte til Paris nærmer sig, da de fører forhandlingerne, sammen med Neymars far, på vegne af spilleren.

Derfor skal man ikke entydigt tolke Piqués Instagram-besked som et klart faktum.

Desuden fortæller en kilde tæt på Barcelona til sportsmediet ESPN, at den ikke forstår Piqués besked. Særligt ikke i det lys, at hverken Barcelona eller Neymar selv har været ude med nogen officiel bekræftelse af Piqués ord.

Annonce:

Selv samme kilde hævder over for ESPN, at Neymar har gjort det klart, at han ønsker et skifte til PSG.

Rygter går på, at det er Neymars far og rådgiver, som ønsker, at sønnen skal skifte til de franske rigmænd. Ikke Neymar.

Blandt andet, fordi pengene er bedre dér end i Barcelona, hvor Neymar kæmper med skattesager. Samtidig føler både far og sønnike, at Neymar kan blive den absolutte stjerne i Paris, hvor han tilmed kan blive forenet med landsholdsvennerne Thiago Silva, Marquinhos og Lucas. Spillere Neymar har et tæt forhold til på og uden for banen.

Mon ikke vi bliver klogere på 'Cirkus Neymar' inden for en uge eller to...?

Stor analyse af Barcelonas nedtur: Slutningen på en æra?

Neymar er træt af Messis skygge: Så stor er chancen for et skifte

Hans bedste nogensinde? Eriksen med utroligt mål

Barça kan miste Neymar - nu byder de på Liverpool-stjerne

Vil smide 1,5 milliarder for Barça-stjerne: Nu taler han om fremtiden

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: