Top-træner erkender: - Jeg skal forbedre mit temperament

Atletico Madrid-træner Diego Simeone blev sendt op på tribunen i torsdagens Europa League-kamp mod Arsenal

Diego Simeone erkender, at han skal forbedre sig. Foto: Ian Kington / Ritzau/Scanpix
Diego Simeone erkender, at han skal forbedre sig. Foto: Ian Kington / Ritzau/Scanpix

Atlético Madrid hentede et godt resultat, da det torsdag blev 1-1 i den første Europa League-semifinale ude mod Arsenal.

Men det var uden cheftræner Diego Simeone på sidelinjen i størstedelen af kampen.

Simeone blev tidligt sendt op på tribunen på grund af et vredesudbrud mod kampens franske dommer. Et vredesudbrud, han risikerer flere kampes karantæne for. Han vil derfor gøre noget ved temperamentet.

- Jeg har det ikke godt med min udvisning, selv om jeg forstår, at den slags kan ske i kampens hede, når man følger med i det, der sker på banen, siger Simeone.

- Jeg ved, at jeg skal forbedre mig på det punkt. Intet, jeg kan sige nu, kan ikke gøre det godt igen, siger Simeone.

Det var særligt en tidlig udvisning til Atléticos Sime Vrsjalko, der fik Simeone op i det røde felt.

Vrsjalko fik sit andet gule kort efter bare ti minutters, og dermed havde Atlético udsigt til 80 minutter med en mand i undertal.

På en scoring af angriberen Antoine Griezmann lykkedes det dog alligevel Atlético Madrid at hente et yderst brugbart resultat, efter at Alexandre Lacazette havde bragt Arsenal foran.

Spansk fodbold Nyindkøb i storklub: Kaster op til første træning

Fernando Torres blev modtaget af 45.000 tilskuere på Vicente Calderon (Foto: EFE) Spansk fodbold Se billederne: 45.000 hylder Torres

Diego Simeone er kendt for sine flotte resultater og kontante stil. Men privat er han sød og kærlig, beretter hans danske ven Henrik Larsen. Foto: AP/Daniel Ochoa de Olza Sport Simeones danske ven: En blodtørstig terrier med et stort hjerte