Torres-mania i Madrid: Solgte 222 trøjer i timen

Fernando Torres har fået kasseapparatet til at klinge hos de spanske mestre og sat rekorder, inden han overhovedet har spillet

Der blev solgt 2000 Torres-trøjer på Vicente Calderón, da den hjemvendte søn søndag blev præsenteret på hjemmebanen i Madrid (Foto: AP)
Der blev solgt 2000 Torres-trøjer på Vicente Calderón, da den hjemvendte søn søndag blev præsenteret på hjemmebanen i Madrid (Foto: AP)

Der er udbredt Torres-mania i Madrid.

Atlético Madrid bød søndag den 30-årige spanske angriber velkommen hjem på Vicente Calderón, og omkring 45.000 tilhængere mødte op for at se den hjemvendte helt jonglere lidt og sparke bolden i det tomme mål.

Det viser lidt om, hvor populær Fernando Torres er i Atlético Madrid, og selv om klubben siger, at han er købt af sportslige grunde, så er klubbens kommercielle afdeling formentlig ganske tilfredse.

Fernando Torres blev modtaget af 45.000 tilskuere på Vicente Calderon (Foto: EFE) Spansk fodbold Se billederne: 45.000 hylder Torres

For før han overhovedet har spillet, slår den nye Atlético Madrid-angriber rekorder.

Ingen anden spansk spiller har formået at samle 45.000 tilhængere til sin præsentation, og ingen spanier har solgt så mange trøjer så hurtigt.

Ifølge Marca solgte klubbens souvenirbutik på Vicente Calderón søndag 2000 Torres-trøjer. Det svarer til 222 trøjer i timen.

Fernando Torres kommer fremover til at optræde med nummer 19, som han har valgt for at hylde sit idol Kiko, der spillede med det nummer, da han tørnede ud for Madrid-klubben.

- Med al den kærlighed kommer der ekstra ansvar, men det accepterer jeg med glæde, siger Fernando Torres, der det næste halvandet år er lejet ud fra Milan og efter alt at dømme kommer til at afslutte karrieren i den klub, hvor det hele startede i starten af årtusindet.

Messi kan ikke li' Enrique (Foto: AP) Spansk fodbold Barcelona-ballade: Iskold luft mellem Messi og chefen

- Jeg savnede noget, der kunne motivere mig. Noget, jeg kun kunne finde her. Jeg har altid manglet noget: At vinde titler med Atlético, siger Fernando Torres, der får comeback for Atlético Madrid onsdag aften, når ærkerivalen Real Madrid besøger Vicente Calderón i Copa del Rey.

Det lover Atlético-træner Diego Simeone i hvert fald tirsdag.

- Torres vil komme i spil i morgen. Forhåbentlig kan han spille en kamp, der lever op til det, holdet har brug for, siger den argentinske træner.


Her kan du se, hvordan 45.000 fans bød Torres velkommen (video: AP/SNTV)

Du kan læse meget mere om Fernando Torres' spektakulære hjemkomst onsdag i Ekstra Bladet og i EKSTRA

0 kommentarer
Vis kommentarer