Torres med 2010-form på pletten i sikker Atletico-sejr

Atlético Madrid fik fuldt udbytte hjemme mod Granada, hvor Fernando Torres nok engang var på pletten

Klubberne fra Madrid lægger optimalt pres på FC Barcelona i Primera Division i fodbold i denne weekend.

Lørdag var det Real Madrid, der med en 5-1-sejr ude over Getafe på tredjepladsen spillede sig et enkelt point efter Barcelona, og søndag fulgte bysbørnene fra Atlético Madrid så op.

Atlético Madrid tog hjemme imod Granada fra den tunge ende af ligaen, og uden at anstrenge sig maksimalt trak Atlético Madrid sig sejrrigt ud af opgøret, som blev vundet 3-0.

Dermed nåede Atlético Madrid op på 76 point ligesom Barcelona, inden det senere søndag gælder mødet med Valencia på Camp Nou.

Efter det opgør vil både Barcelona og Atlético Madrid have spillet 33 kampe.

Den første scoring faldt efter 15 minutter, da Fernando Torres lagde bolden til rette for Koke, som bankede den i mål til 1-0.

Efter godt en times spil var Torres så på spil igen, da han bragte hjemmeholdet foran 2-0. Torres blev sendt af sted, og alene med den fremadstormende målmand løftede den rutinerede angriber bolden i mål.

Det var fjerde kamp i træk, den 32-årige spanier kunne glæde sig over et mål. En mål-stime han sidst havde tilbage i marts 2010, da han spillede for Liverpool og var en stor stjerne i Premier League.

Kort før tid strøg Angel Correa igennem Granadas forsvarslinje og udplacerede sikkert Granadas målmand Andres Fernandez til 3-0.

Villarreal tabte ude 1-2 til Rayo Vallecano, men Villarreal sidder fortsat på fjerdepladsen og har seks point ned til Athletic Bilbao på femtepladsen.

Sevilla uden Michael Krohn-Dehli måtte tidligere søndag nøjes med 1-1 hjemme mod Deportivo La Coruña. Sevilla ligger på syvendepladsen med 49 point.

4 kommentarer
Vis kommentarer