Træner sagde nej til Real Madrid: - Vil ikke til udlandet

Da Zinedine Zidane forlod Real Madrid tidligere på året, fik Julian Nagelsmann muligheden for at tage over, men den tyske træner sagde nej

Julian Nagelsmann sagde pænt nej tak til Real Madrid. Foto: AP
Julian Nagelsmann sagde pænt nej tak til Real Madrid. Foto: AP

I løbet af to og et halvt år vandt Zinedine Zidane blandt andet tre Champions League-titler og det spanske mesterskab med Real Madrid, men den 31. maj meddelte han, at han stopper i den spanske kongeklub.

Derfor gik Real Madrid på jagt efter en ny træner, og her kiggede klubben mod Tyskland og Julian Nagelsmann, som også var i kontakt med Real Madrid.

- Madrid ringede til mig. Hvem ville lægge på? Universets fodboldklub eksisterer ikke, så der er ingen større klub end Real Madrid. Men jeg er 31 år, og jeg vil få en ny mulighed. Jeg ville ikke flytte til et andet land, fortæller den tyske træner til 11Freunde og fortsætter:

- Hvis min trænerkarriere fortsætter fornuftigt, får man en ny chance for at komme til en klub i den kategori. Af familiære årsager passede det heller ikke så godt at flytte til udlandet.

- Det største problem i vores samfund er, at det gælder om at have mest muligt. Det handler om at have mere end din nabo. At have den største bil, den største bankkonto, det største hus. Der vil jeg ikke være, siger han.

Julian Nagelsmann er i øjeblikket træner for Hoffenheim, men han har lavet en aftale med RB Leipzig, som træder i kraft fra næste sæson.

Cristiano Ronaldo er blevet 33 år, men portugiserens fysiske alder er blot 20 år. Foto: Luca Bruno/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Ronaldos krop er 20 år gammel

Kylian Mbappé med VM-pokalen, men forinden var han tvivlsom med rygsmerter. Foto: Ritzau/ Scanpix /KAI PFAFFENBACH VM 2018 Afslører VM-smerte: Stjerneskud i hemmeligt kollaps

Neymar er for en gangs skyld ikke med i kandidatfeltet. Foto: AP Intl. fodbold Ronaldo og Messi kan vinde igen - men en stjerne mangler

15 kommentarer
Vis kommentarer