Trods frikøbsklausul på 1,85 mia. kr.: Messi kan forlade Barcelona

Barcelonas nye sportsdirektør Ariedo Braida afviser ikke, at klubbens verdensstjerne kan forlade klubben, selvom Messis frikøbsklausul ligger tæt på to milliarder kroner.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Lionel Messi ville gøre næsten hvilket som helst hold bedre, næsten hvilket som helst hold vil have ham, og næsten hvilke som helst fans vil se ham i deres klubtrøje. Men rent økonomisk er den argentinske verdensstjerne ikke til at komme i nærheden, og de gange hvor det har tydet på, at en eller to klubber har prøvet, at få Barcelona til at sælge, har hans kærlighed til klubbenværet større end lysten til at skifte. Derfor er han stadig i Barcelona, men det er ikke givet at han nødvendigvis fortsætter der.

Se også: Neymar og Suarez sender Barcelona i spansk pokalfinale

Den 27-årige angriber, som i weekenden scorede sit 24 hattrick i La Liga, hvilket er rekord, har kontraktudløb med den catalanske storklub om to år og tre måneder, men i den nuværende kontrakt indgår der en frikøbsklausul på 250 millioner euro, altså omkring 1,85 milliarder danske kroner. Og lige netop den klausul vil den nye sportsdirektør Ariedo Braida ikke afvise, at klubber som Manchester City eller PSG, som har store pengemænd i ryggen, en dag vil udløse beløbet, og være fri til at byde Messi en kontrakt.

Se også: Real gik ned - Barça gik målamok

- Jeg tror det er næsten umuligt, at Messi forlader Barcelona, men det kan ske med klubber som PSG og Manchester City, som har mange penge, siger Andoni Zubizarretas afløser til Esport 3.

Messi har et hav af trofæer både for Barcelona, men også individuelt. Blandt andet står han noteret for intet mindre end fire Ballon d'Ors.

12 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere