TV: Barcelona i krise - men bliver de snydt her?

For anden kamp i træk mistede Barcelona grebet om kampen i La Liga, og de nærmeste konkurrenter ånder dem nu i nakken

Barcelona smed point til sidst (Foto: AP)
Barcelona smed point til sidst (Foto: AP)

I sidste spillerunde af La Liga måtte Barcelona indkassere et sent mål, da Valencia fik 1-1 mod de spanske mestre. Derfor skulle Barcelona have tre point på kontoen mod Deportivo for at kunne tage til VM for klubhold med ro i sindet.

Det fik de dog ikke med et 2-2-resultat, hvor Lionel Messi bragte Barcelona foran med 1-0 efter 39 minutter på et direkte frispark, hvor han flot fik bolden skruet ind, og så lignede det igen en stille og rolig dag på kontoret for Barca.

I anden halvleg kom der lidt af en sjældenhed i denne sæson, da Rakitic scorede sit første mål i denne sæson - og et af de få som ikke er scoret af MSN-trioen bestående af Luis Suarez, Lionel Messi og Neymar. De har stået for 32 scoringer, mens det blot er fire andre, der har scoret - hvert ét mål - for Barcelona.

Ivan Rakitic lavede et super-mål for Barcelona - se det her

Fra klokken kan du her hos Ekstra Bladet følge lodtrækningen til EM-slutrunden 2016 live (Foto: AP) Landsholdsfodbold Spanien og Sverige i skrækgrupper ved EM

Ivan Rakitic scorede super-mål for Barcelona (Foto: AP)
Ivan Rakitic scorede super-mål for Barcelona (Foto: AP)


I kampens afslutning gik det dog igen galt for Barcelona - præcis som i sidste runde. Med 13 minutter tilbage reducerede Lucas Perez, da han slap igennem Barca-forsvaret på nærmest Barca'sk maner.

Lucas Perez kom med bare fire minutter i oplæggerens rolle, da han fandt Bergantinos til højre for sig, der derefter kunne sende kuglen i kassen ved fjerneste stolpe.

Det uafgjorte resultat betyder nu, at Atletico med en sejr Bilbao søndag kan komme á point med Barcelona. For Real Madrid kan man komme to point efter Barcelona, hvis de søndag slår Villarreal på udebane.

Her mister Barcelona point til sidst:
 

12 kommentarer
Vis kommentarer