TV: Messi varmer op til Ballon d'Or med hattrick

Barcelona er tilbage på førstepladsen i den spanske liga efter en komfortabel 4-0-sejr over Granada.

Lionel Messi bliver lyønsket med sit hattrick af holdkammeraterne. (Foto: EFE)
Lionel Messi bliver lyønsket med sit hattrick af holdkammeraterne. (Foto: EFE)

Lionel Messi har haft en sjældent målfattig sæson indtil nu, men i Barcelonas 4-0-sejr over Granada lørdag eftermiddag var målslugeren tilbage i sin velkendte rolle som skarpskytte.

Messi brillerede ved at lave de første tre mål i 4-0-sejren over bundholdet Granada, som sender Barcelona op på førstepladsen i La Liga et point foran Atlético Madrid.

To døgn før Ballon d'Or-uddelingen, hvor han er favorit til at blive kåret til verdens bedste fodboldspiller for femte gang, viste argentineren, at han atter kører i højeste gear ovenpå et efterår med flere skadesproblemer.

Se også: Av for h.....! Bidsk keeper stempler Messi

Inden for det første kvarter havde han allerede scoret to gange mod et noget naivt spillende Granada-forsvar, der indledningsvis efterlod alt for store bagrum til Barcelonas hurtige spillere.

Og kort efter blev det såmænd 2-0, da Luis Suarez sendte en perfekt timet tværbold ind til sin angrebsmakker, der kunne score i et tomt mål.

Den mangeårige målsluger halter langt efter holdkammeraterne Neymar og Suarez på topscorerlisten, ikke mindst fordi han måtte holde to måneders pause i efteråret med en knæskade.

Se også: Svinestreger og mesterligt Messi-mål i hadsk kamp

Men efter knap en times spil nåede argentineren op på ni La Liga-mål i denne sæson ved at prikke en returbold op i målhjørnet efter Neymars stolpeskud.

Selv om Granada efter pausen optrådte mere kompakt, blev kampen den ventede ensidige forestilling. Barcelona gjorde ikke mere end højst nødvendigt, men det var rigeligt til en komfortabel sejr på Camp Nou.

Neymar lukkede målscoringen til 4-0 i slutfasen, da Barcelonas fronttrio fuldstændig udspillede Granada-forsvaret.

14 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere