TV: Ronaldo indrømmer problemer efter exit

Personlig succes er ikke nok for Ronaldo, der torsdag måtte sige farvel til Copa del Rey

TV: Se højdepunkter fra Real Madrid - Atletico Madrid her

Cristiano Ronaldo har haft en storartet uge på det personlige plan, hvor han i mandags blev kåret til verdens bedste fodboldsspiller. Alligevel var han ikke tilfreds, da han på torsdag sammen med resten af Real Madrid blev sendt ud af den spanske pokalturnering til bysbørnene fra Atletico Madrid.

- Atletico Madrid spiller ikke attraktiv fodbold. Det er meget defensive, hvor de venter på dødbolde, men det virker for dem. Deres træner og trup skal respekteres, udtaler Ronaldo ifølge NBC Sport.

Fernando Torres' to mål bestød, at Real Madrid aldrig kom tæt på avancement i pokalen. (Foto: AP) Spansk fodbold Torres sænker Real Madrid i pokalen

Real Madrid menes at være blevet enig med Marco Reus om en fem-årig aftale (Foto: AP) Tysk fodbold Rygter i nat: Real enig med ny superstjerne

Cristiano Ronaldo har vist uhyggelig styrke i denne sæson, hvor han har scoret mål efter behag. Igen torsdag aften bev det til en kasse fra portugiseren, der alene i Primera Division har scoret 26 mål i 17 kampe. Alligevel har der været kritisk røster om Ronaldos nuværende niveau. Det forstår han ikke selv noget af.

- Mål er ikke alt. Spillere kan ikke altid levere på deres højeste niveau. Jeg er ikke fra en anden planet, og måske er jeg ikke i den bedste form, men det vil jeg komme igen. Mine knæproblemer hører fortiden til, og jeg er vant til at spille med smerter. Om to-tre uger vil jeg på toppen igen, og det vil resten af holdet også, lyder det fra Ballon d'Or-vinderen.

Fernando Torres scorede to gange mod Real Madrid - se målene her i artiklen (Foto: AP)
Fernando Torres scorede to gange mod Real Madrid - se målene her i artiklen (Foto: AP)
 

Simeone: Torres viste sit værd
Fernando Torres blev med to scoringer afgørende, da Atletico Madrid sendte Real Madrid ud af Copa del Rey.

- Vi spillede en god kamp. Vi spillede mod det bedste hold i verden, og vi spillede en meget intelligent kamp. Det var nødvendigt at stå stærkt i defensiven, og specielt efter pausen leverede vi det, der var nødvendigt for at få resultatet i hus, udtaler Diego Simeone ifølge Goal.com.

Kampens helt store oplevelse var genrejsningen af den fortabte søn, da Fernando Torres med en scoring inden for det første minut i hver halvleg reelt afgjorde kampen, da Atletico Madrid havde en 2-0-sejr fra første kamp at forsvare. Det glæder naturligvis også den argentiske manager, at Torres er kommet godt fra start.

- Fernando Torres viste, at hans skifte er godt for os, selvom der var en del, der tvivlede på det. Jeg er meget glad på hans vegne og for alle dem, der bød ham velkommen på Vicente Calderon, lyder det fra Simeone.

Ronaldo og Shayk i 2012. Nu er forholdet slut, drister den britiske tabloidavis Daily Mail sig til at hævde. (Foto: AP). Spansk fodbold Avis: CR7 skrottet af supermodel

Cristiano Ronaldo blev forleden kåret til verdens bedste fodboldspiller. Herunder kan du se, hvilke lande der samlet havde Ronaldo som vinder. For hvert land stemte landstræner, landsholdsanfører og en udvalgt journalist.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Se Ronaldos takketale herunder: SIIIIII!

0 kommentarer
Vis kommentarer