TV: Ronaldo udbygger klubrekorden mod bundhold

Cristiano Ronaldo strøg for nyligt forbi Raúl som Real Madrids med scorende spiller. Lørdag udbyggede han klubrekorden med en scoring mod Las Palmas i 3-1-sejren

Lørdag aften udstillede Real Madrid nok en gang, at der er en anselig niveauforskel på topholdene og bundholdene i den spanske liga.

Selv uden stjernespillere som Keylor Navas, Sergio Ramos, Gareth Bale, James Rodriguez og Karim Benzema havde madrilenerne ingen problemer med at nedlægge oprykkerne fra Las Palmas.

Se også: TV: Her bliver Ronaldo historisk

Kampen blev reelt afgjort hurtigt. Allerede efter tre minutter havde Isco bolden i nettet, og efter et kvarter headede Cristiano Ronaldo bolden i mål på et perfekt Marcelo-indlæg.

Det var portugiserens ottende sæsonscoring og 233. mål i den spanske liga siden sin ankomst i 2008.

For nyligt strøg han forbi klublegenden Raul som den mest scorende i Real Madrid, og efter dagens præstation er han kun én scoring efter den legendariske mexicaner Hugo Sánchez på tredjepladsen på listen over alletiders mest scorende i La Liga.

(Foto: AP)
(Foto: AP)
 

Midt i suveræniteten glemte Real Madrid-spillerne dog at dække op på et hjørnespark, og så kunne Hernan Santana reducerede til 1-2 efter 38 minutter.

Det var faktisk første gang i fem hjemmekampe i ligaen i denne sæson, hvor det lykkedes modstanderen at score på hovedstadsklubben.

Hvis nogen fik tanker om en potentiel overraskelse, blev de tanker slukket igen fem minutter efter, da Jesé Rodriguez rykkede ind fra venstre i feltet og lagde bolden ind i det lange hjørne til 3-1.

Ude på Real Madrid-bænken havde cheftræner Rafael Benítez også ro i sindet. Allerede i pausen tog han netop tilbagevendte Luka Modric ud for at spare ham.

Se også: Kæmpe forsvarskoks kostede for Atletico

I de sidste 45 minutter lignede det, at hjemmeholdets spillere mentalt allerede var fremme ved tirsdagens Champions League-brag mod Paris Saint-Germain.

Holdet gjorde absolut ikke mere end nødvendigt for at køre sejren hjem, og det var rigeligt.

En tam anden halvleg sluttede uden scoringer, og Real Madrid topper dermed fortsat Primera Division.

Holdet har 24 point for ti kampe. FC Barcelona kan nå på samme pointantal senere lørdag, men Real Madrid har en klart bedre målscore.

TV: Isco åbner scoringsballet efter tre minutter

3 kommentarer
Vis kommentarer