Annonce:
Annonce:

TV: Se Barcelona vinde på snydemål

Barcelona var i problemer mod Las Palmas, men Luis Suárez og Neymar fik scoret igen-igen, og så blev det til sejr, men var der offside

Luis Suárez har netop scoret igen (Foto: AP)
Luis Suárez har netop scoret igen (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

De seneste seks sæsoner har enten Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo taget sig af topscorertitlen i den spanske La Liga.

Men i år kan der være fornyelse på vej. Med 13 kampe igen har Luis Suárez således lagt sig i spidsen af topscorerlisten med god afstand ned til Cristiano Ronaldo på andenpladsen.

Her til aften spillede Barcelona ude mod Las Palmas, og Suárez kom selvfølgelig på måltavlen igen (Se Luis Suárez' 1-0-mål nederst i artiklen).

Der var blot spillet seks minutter, da han bragte catalanerne foran i udekampen på Gran Canaria, og dermed blev den første i de fem store ligaer til at score 25 mål i denne sæson. I Italien står Gonzalo Higuain på 24 mål for Napoli.

Annonce:

Barcelonas føring kunne dog ikke holde ret længe. Efter ti minutter fik Willian José udlignet for hjemmeholdet. Luis Suárez havde chancer for føringsmål, men brændte på det skammeligste.

Seks minutter før pausen kom Barcelona så planmæssigt foran 2-1. Luis Suárez var denne  gang i oplægger-rollen, men Lionel Messis afslutning blev reddet af målmanden, og Neymar udnyttede returen til føringsmål for Barcelona i en situation, der lugtede mere end voldsomt af offside (se Neymars snydemål i tv-klippet over artiklen).

I anden halvleg havde både Neymar og Luis Suárez flere chancer for at udbygge føringen, men fra tæt hold sparkede de begge lige på målmanden.

Med sejren er Barcelona nu ni point foran Atletico Madrid og ti foran Real Madrid, der begge spiller søndag, mens Suárez på topscorerlisten nu har fire mål ned til Ronaldo på andenpladsen på den spanske topscorerliste.

Her udligner Las Palmas til 1-1 mod Barcelona med lækker hæl-assist:

Her bringer Luis Suárez Barcelona foran 1-0:
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: