TV: Se Neymars vilde driblinger føre til storsejr

Neymars vilde driblinger førte til stor Barcelona-sejr

Med Lionel Messi ude med en skade, så må andre stjerner tage over i Barcelona, og det virker de til at have forstået nu.

Lørdag aften var brasilianske Neymar den store stjerne, da Barcelona hjemme vandt med hele 5-2 mod Madrid-klubben Rayo Vallecano.

Det var godt nok gæsterne fra Rayo, der kom foran efter et kvarters spil ved Javi Guerra, mens Barcelona havde svært ved at få scoret.

Et par straffespark bragte dog Barcelona på vinderkurs inden pausen. Begge straffespark blev tildelt Neymar og begge straffespark blev udnyttet af Neymar.

Specielt driblingerne før det andet straffespark sendte Rayos nacho helt op på tribunerne efter en stadionplatte og en fad. Se begge mål og ikke mindst driblingerne i klippet øverst i artiklen.

Se også: TV: Her bliver Ronaldo historisk

Barcelona vandt 5-2 mod Rayo (Foto: AP)
Barcelona vandt 5-2 mod Rayo (Foto: AP)
 

Efter pausen var Rayo tæt på udligning i flere situationer, men så fortsatte Neymar sit show og scorede midtvejs både til 3-1 og 4-1, inden han lagde op til Luis Suarez' 5-1-scoring.

Rayo fik reduceret til 2-5 ved Jozabad i de døende minutter, men det kunne ikke ændre ved den sikre sejr til Barcelona, der bringer dem op på samme pointtal som Real Madrid på førstepladsen, mens Neymar er ny ligatopscorer med otte mål - to mere end Cristiano Ronaldo.

21. november tørner Real Madrid og Barcelona sammen i årets første El Clasico og til den tid er Lionel Messi med igen.

Se også: Ståle vurderer Klopp: Han var heldig

Se også: Så fed er Premier League: 26 spillere er for tykke

Rayo kom tidligt foran - se chok-målet her:

12 kommentarer
Vis kommentarer