Uheldige Krohn-Dehlis fremtid er på plads

Midtbanespilleren Michael Krohn-Dehli er blevet tilbudt en forlængelse med Sevilla, efter at han ellers var på tale til oprykkerne fra Levante

Spekulationerne omkring Michael Krohn-Dehlis fremtid er slut.

Han skal hverken til La Liga-oprykkerne fra Levante eller hjem til Brøndby. For han skal blive i Sevilla - hvis han altså vil.

Det er i hvert fald udmeldingen fra den netop tiltrådte træner Eduardo Berizzo, der kender danskeren fra tiden i Celta Vigo og gerne vil beholde ham.

- Jeg har truffet en beslutning omkring ham og givet den videre til vores sportsdirektør.

- Han er en meget dygtig fodboldspiller, som jeg tidligere har arbejdet sammen med, og som jeg har stor respekt for. Han har stor værdi for os, siger Berizzo til Sevilla-avisen El Desmarque.

Med kontraktudløb til sommer har der været stor usikkerhed om 34-årige Michael Krohn-Dehli. I foråret sidste år fik han i Europa League-semifinalen mod Shakhtar Donetsk en væmmelig knæskade, der holdt ham ude i mere end et år.

Derfor nåede han i den netop afsluttede sæson blot at spille to kampe - umiddelbart et lidt spinkelt grundlag at bedømme ham på med henblik på en kontraktforlængelse.

Men den nye argentinske træner har altså tillid til sin danske kreatør - som jo også stadig lige mangler at skrive under på en kontraktforlængelse.

Se også: Krohn-Dehli på pinebænken - men har ny klub i baghånden

Se også: Krohn-Dehli tilbage på træningsbanen for Sevilla

Se også: Efter grum skade og tilbagefald: Nu er der godt Krohn-Dehli-nyt

Se også: Forfærdelig skade til Michael Krohn-Dehli

13 kommentarer
Vis kommentarer