Under 48 timer til El Clasico: Ronaldo træner alene

Men selvom Ronaldo stadig ikke har deltaget i klubbens fælles træning, så regner man stadig med, at han bliver helt klar til kampen mod Barcelona lørdag

På lørdag vil verden stå stille for millioner af fans rundt om i verden, når Real Madrid møder Barcelona i Clasico-derbyet. Her er årets Ballon d'Or-vinder, Cristiano Ronaldo, udset til at spille en stor rolle.

Men siden klubben er kommet tilbage fra VM for klubhold har Ronaldo trænet for sig selv, og det var også tilfældet torsdag, hvor han altså ikke kunne deltage i forberedelserne til kampen sammen med holdkammeraterne på træningsbanen.

Det skriver den spanske sportsavis Marca, som følger Real Madrid tæt.

Foto: AP
Foto: AP


Efter finalesejren ved VM for klubhold over Gremio udtalte Ronaldo da også, at han kunne mærke nogle problemer i den ene lægmuskel. Han fik dog hurtigt tilføjet, at han ikke frygtede for, at hans deltagelse i kampen mod Barcelona ville komme i fare.

Så selvom der nu er under to døgn til det store opgør, så regner man i Real Madrid med at Ronaldo kommer til at være med i kampen - og det kommer til at ske med fuld kraft, som man kender ham til disse kampe.

Derfor er det forventet, at Ronaldo igen vil være tilbage på træningsbanen fredag til holdets fælles forberedelser til kampen, hvor der altså kun vil blive plads til én rigtig træningsomgang med holdkammeraterne inden kampen.

El Clasico bliver denne gang spillet lørdag klokken 13, som bliver spillet på Santiago Bernabeu i Madrid. Det hele bliver sendt direkte på Eurosport 2.

Se også: Glem lotto: Real udbetaler kæmpe bonus til spillerne  
Se også: Spansk avis afslører: Så tæt er Barcelona på giga-transfer

7 kommentarer
Vis kommentarer