Undgår ydmygelse

Eden Hazard fik en sjælden helterolle for Real Madrid, da han kom ind og afgjorde pokalkampen mod Elche

Trods en mand i undertal lykkedes det Real Madrid-mandskabet at vende kampen og sikre sig videre avancement til kvartfinalen i den spanske Copa del Rey. Foto: Jose Jordan / AFP.
Trods en mand i undertal lykkedes det Real Madrid-mandskabet at vende kampen og sikre sig videre avancement til kvartfinalen i den spanske Copa del Rey. Foto: Jose Jordan / AFP.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

En tur til det østlige Spanien blev mere dramatisk og nervepirrende, end Real Madrid havde ønsket.

Real Madrid fik en forskrækkelse, men storholdet er dog klar til kvartfinalerne i Copa del Rey efter en kneben sejr på 2-1 ude over Elche.

Pokalkampens ordinære 90 minutter endte uden scoringer, og det var først i den forlængede spilletid, at der blev åbnet for målscoringen.

Real Madrids mål blev sat ind af indskiftede Isco og Eden Hazard, efter at Elche ellers var kommet foran 1-0.

Træner Carlo Ancelotti havde valgt at spare flere profiler, og derfor var blandt andre midtbanespillerne Casemiro og Luka Modric bænket fra start. Angriberen Karim Benzema var helt ude af truppen.

Målmanden Thibaut Courtois missede turen til Elche på grund af private omstændigheder, men ventes tilbage i målet for Real Madrid i weekendens ligakamp.

Undertippede Elche kæmpede flot og holdt hovedstadsklubben fra at score i første halvleg.

Real Madrid dominerede også i anden halvleg, men netmaskerne blafrede stadig ikke.

Efter 72 minutter blev Casemiro og Modric sendt i aktion i stedet for Eduardo Camavinga og Federico Valverde.

Syv minutter senere kom også Real Madrids midtbanekreatør Isco på banen i stedet for angriberen Luka Jovic, som stadig leder efter sit gennembrud.

Ancelotti havde inden kampen sagt, at han ingen problemer havde med Gareth Bale og Eden Hazard, som ikke har fået meget spilletid i klubben i denne sæson.

Bale har ikke spillet siden august. Det skyldes dog også forskellige skader i knæ, læg og ryg samt en omgang coronasmitte.

Både Bale og Hazard kan komme til at spille en større rolle i den resterende del af sæsonen, lød det onsdag fra den italienske træner.

De fallerede stjerner startede dog igen ude mod Elche, og kun Hazard kom ind. Det gjorde belgieren fra starten af den forlængede spilletid, og det blev med sjælden succes.

Dog først efter lidt af en tur i tovene for udeholdet.

For Real Madrid-backen Marcelo fik nemlig rødt kort efter 102 minutter, og minuttet senere scorede den indskiftede Elche-spiller Gonzalo Verdu til 1-0.

Efter 108 minutter lykkedes det trods en mand i undertal for Real Madrid at få udlignet til 1-1. Målet blev sat ind af Isco.

Syv minutter senere slog Hazard så til med den afgørende scoring mod Elche, som i slutminutterne fik smidt Pere Milla ud efter kampens andet røde kort.

Efter torsdagens pokalkamp skal Real Madrid på søndag igen møde Elche - denne gang på hjemmebane og i La Liga.

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind