United-ikon fyret i spansk storklub

Gary Neville er fyret som træner i den spanske klub Valencia efter mindre end fire måneder på posten

Gary Neville er færdig som Valencia-træner. (Foto: AP)
Gary Neville er færdig som Valencia-træner. (Foto: AP)

Så gik den ikke længere for den tidligere United-stjerne Gary Neville.

I fire måneder har han været cheftræner i den spanske storklub Valencia, hvor resultaterne bestemt ikke har været som forventet.

I øjeblikket 14. plads har ikke været nok for ledelsen, der har fyret briten med øjeblikkelig virkning, skriver The Guardian og flere andre britiske medier.

Gary Neville blev hyret i december og fik en kontrakt, der løb til udkanten af næste sæson med en klausul om, at den kan genforhandles til sommer.

Se også: Hvad skete der dér, Neville? Valencia uddeler prygl

Der var dog ventet, at tålmodigheden til englænderne var ved at løbe op. Lige nu er den spanske storklub placeret på en 14-plads kun seks over nedrykningsstregen. I Gary Nevilles 16 kampe i spidsen for spanierne i den ligaen, er det kun lykkedes ham at tage sejren tre gange.

Fansene har også tydeligt vist deres utilfredshed. Senest da holdet tabte til Celta Vigo, hvor publikum i kor råbte 'Gary, vete ya!' (Gary, gå nu, red).

'Valencia CF har i dag taget afsked med Gary Neville som cheftræner. Efter nøje overvejelser har klubben besluttet, at det er Valencia CF's interesse at foretage et skifte. Vi takker Gary for hans arbejde i Valencia og ønsker det bedste i fremtiden', skriver klubben i en officiel udtalelse, hvor man samtidig meddeler, at Pako Ayestaran er udpeget til midlertidig cheftræner for resten af denne sæson.

I sin tid var det en stor overraskelse, at Neville fik jobbet. Der blev spekuleret i, om det skyldes hans venskab med klubbens stenrige ejer Peter Lim. 

 

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere