United med gigantbud på Real-stjerne

Manchester United har ifølge BBC og Sky Sports budt 300 millioner kroner på Sergio Ramos

Ramos vender angiveligt tommelfingrene opad for et United-skifte. (Foto: AP)
Ramos vender angiveligt tommelfingrene opad for et United-skifte. (Foto: AP)

Den spanske landsholdsforsvarer Sergio Ramos kan være på vej til et højst opsigtsvækkende skifte.

Ifølge de engelske medier BBC og Sky Sports har Manchester United lagt 300 millioner kroner på bordet for den 29-årige Real Madrid-stjerne, der skal være med til at forbedre klubbens skuffende fjerdeplads i den forgangne situation

Den seneste historie fra BBC er blot det seneste rygte i en regulær malstrøm af transfer-spekulationer om Sergio Ramos, der ellers er anset som lidt af en klubmand efter ti år hos 'Los Blancos' og 445 kampe i den hvide trøje.

Buddet på 300 millioner kroner er dog ikke i nærheden af hans frikøbsklausul, der løber op i svimlende 1,5 milliard kroner, men i og med, at han snart fylder 30 år og at han to år tilbage af sin kontrakt, forventes han at kunne købes fri langt billigere.

Sergio Ramos er dyr, hvis han skal købes fri i Real Madrid (Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid: Så dyr er Sergio Ramos

De spanske medier er dog langt fra enige om, hvor meget United har budt på den aggressive spanier. Der er spekuleret i bud på alt mellem 300 millioner kroner og op til en halv milliard.

Ifølge det spanske medie Sport og engelske Daily Mail har Sergio Ramos selv bedt om at blive solgt til 'De Røde Djævle', men endnu har han ikke meldt noget ud.

Sergio Ramos er blevet sommerens hotteste transferemne (Foto: Francisco Seco) Spansk fodbold Transferkrig mellem giganter: United klar med megabud på Ramos

I sidste uge var Ramos på forsiden af den spanske sportsavis AS, som kunne fortælle, at hans agent og bror, Rene Ramos, allerede i april var på Old Trafford for at mødes med repræsentanter fra United.

Avisen kunne fortælle, at Ramos er tiltænkt at indgå i en byttehandel, hvor Real Madrid får David de Gea og 210 millioner kroner over i hatten.

United-manager Louis van Gaal vil ifølge oplysningerne elske at få Sergio Ramos til klubben, og de skulle være klar til at tilbyde en lønpakke, der er dobbelt størrelse af den, han får i Real Madrid i dag. United skulle være klar med en årsløn på 90 mio. kr. årligt.

8 kommentarer
Vis kommentarer