Uroen ulmer i Real Madrid: Zidane-opgør inden skæbnekamp

Zidanes kommentarer efter sidste uges Real Madrid-nederlag til Wolfsburg har fået spillerne på barrikaderne

Ekstra Bladets sportsjournalist Gisle Thorsen giver sit syn på situationen hos Real Madrid

Det kom bag på mange, at Real Madrid leverede en forfærdelig indsats i det første kvartfinaleopgør mod Wolfsburg, der resulterede i et overraskende 2-0-nederlag til de tyske underdogs.

En tam præstation, der kom i kølvandet på en halvskidt sæson, hvor klubben tidligere måtte skille sig af med cheftræner Rafa Benitez på grund af de manglende resultater på banen.

Selvom Real Madrid på det seneste atter har nærmet sig kampen om førstepladsen i den spanske liga, efter Barcelona har fået en smule gummiben, har spillet ikke imponeret under den nye cheftræner Zinedine Zidane. Og det dårlige spil kulminerede i sidste uges 2-0-bet mod Wolfsburg.

Trods weekendens 4-0-sejr over Eibar er der ikke fremragende stemning i klubben, for spillerne skulle ifølge den spanske avis El Pais angiveligt være blevet utilfredse med cheftræner Zidanes kommentarer efter indsatsen mod Wolfsburg.

(Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid-reserver saver modstanderen over Cristiano Ronaldo spillede ikke just sin bedste kamp mod Wolfsburg. (Foto: AP/Michael Sohn) Champions League Verdenspressen måber over Real Madrid

(Foto: AP) Spansk fodbold Real Madrid-reserver saver modstanderen over

I interviews efter CL-kampen sagde Zidane blandt andet, at 'holdet ikke startede kampen med den intensitet, som er nødvendig i kampe som denne.'

Det citat har ifølge El Pais gjort spillerne mopsede og krænkede, fordi de mener, at det er en strategi, der skal få det til at fremstå som om, spillerne var skyld i det hele. De kræver respekt fra Zidane, forlyder det.

Klubbens store stjerner Sergio Ramos, Marcelo og Cristiano Ronaldo gik derfor til hovedpersonen med deres utilfredshed, og selvom det forlyder, at der er gydet olie på vandene i Madrid, så er der næppe tvivl om, at det betændte miljø hurtigt kan blusse op, hvis nogen igen finder anledning til utilfredshed.

Wolfsburgs  Ricardo Rodriguez åbnede scoringen for værterne, der højst overraskende besejrede Real Madrid i første akt af kvartfinalen i Champions League. (Foto: AP) Champions League Gigantisk CL-overraskelse: Real Madrid helt i knæ

Utilfredsheden kan poppe op allerede i aften, når Madrid spiller returkamp mod Wolfsburg. Spanierne er tvunget på måljagt, og skal som minumum vinde 2-0 for at have muligheden for at sikre sig avancementet til semifinalerne.

Du kan følge Real Madrid-Wolfsburg i aften LIVE med ekstrabladet.dk

Her nedsabler Wolfsburg Real Madrid

30 kommentarer
Vis kommentarer