Utilfreds Real Madrid-stjerne gik bag trænerens ryg

Gareth Bale var ikke tilfreds med sin situation i Real Madrid under træner Carlo Ancelotti. Det afslører italieneren i sin nye bog

Gareth Bale gik bag Carlo Ancelottis ryg, da italieneren var træner i Real Madrid. Det hævder Ancelotti i ny bog. (Foto: All Over Press)
Gareth Bale gik bag Carlo Ancelottis ryg, da italieneren var træner i Real Madrid. Det hævder Ancelotti i ny bog. (Foto: All Over Press)

Da Carlo Ancelotti blev fyret i Real Madrid og erstattet med Rafel Benítez før den netop færdigspillede sæson, var flere af stjernerne nærmest ude at begræde italienerens farvel. 

Men noget kunne tyde på, at Gareth Bale ikke var en af dem. Waliseren var angiveligt utilfreds med sin position på banen under Ancelotti, og det førte til sladder bag italienerens ryg. Det fortæller Ancelotti i sin nye bog, Quiet Leadership: Winning Hearts, Minds and Matches.

Ifølge Ancelotti sendte Bale sin agent op på præsident Florentino Perez' kontor for at brokke sig på vegne af waliseren.

- En morgen i marts fik jeg et opkald fra direktøren, som sagde, at præsidenten ville tale med mig efter træningen samme dag. Det var ret usædvanligt. Da jeg besøgte præsidenten, fortalte han mig, at Bales agent havde besøgt ham for at tale om 'Bale-situationen', skriver Ancelotti i sin bog ifølge Goal.com og uddyber:

- I januar havde Bales agent sagt nogle ting, og han havde måske følt, at han stod stærkt, fordi han allerede havde talt med præsidenten. Han fortalte præsidenten, at Bale var utilfreds med sin position på banen. Han ville gerne spille mere centralt, skriver Ancelotti.

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo var de to bedst betalte spillere i 2015, men hvem af dem tjente 540 millioner kroner. Se listen over de 20 bedst betalte fodboldspillere i verden i artiklen herunder. (Foto: AP) Intl. fodbold Ronaldo eller Messi? Her er verdens bedst betalte fodboldspillere

Florentino Perez krævede tilsyneladende svar fra Ancelotti, så problemet kunne blive løst. Men italieneren var kold som en kummefryser på Nordpolen.

- Præsidenten spurgte mig, hvad jeg ville gøre ved det, og jeg svarede: 'Ingenting'. Det var umuligt at ændre på hans position på det tidspunkt i sæsonen, fordi det ville betyde, at jeg ville være nødt til at ændre på hele systemet og flytte rundt på mange andre spillere.

- Jeg fortalte også præsidenten, at jeg var overrasket over, at Bale ikke kunne tale direkte til mig omkring det. Det ville være normalt. Jeg ville have forventet, at Bale kom til mig med det, skriver Ancelotti.

I samme bog fortæller Ancelotti, at Bale havde verdensklasse-kvaliteter, og at han kun var interesseret i at hjælpe ham med at forbedre sig, så waliseren kunne indfri sit sande potentiale:

- Og det var jeg mere kvalificeret til at hjælpe ham med end hans agent og præsidenten, skriver Ancelotti.

Real Madrid måtte for syvende gang på 10 år se sig slået i mesterskabskampen af Barcelona. TV3 Sports Jonas Schwartz har et bud på, hvorfor det endte sådan. (Foto: EFE) Spansk fodbold Derfor kiksede Real Madrid i guldkampen

Ancelotti fortalte præsidenten, at han selv ville tale med Bale om situationen efter næste træning.

- Så fortalte jeg Bale: 'Jeg ved, at din agent har talt med præsidenten. Hvorfor kom du ikke og fortalte mig, hvad du ønsker'. Så sagde han: 'Ja, okay, det skal jeg nok'.

- Jeg forklarede ham, hvad jeg havde sagt til præsidenten, at det var umuligt for mig at give ham en ny plads, fordi det ikke kun ville være en position, jeg skulle ændre på, men mange. Jeg var ærlig over for ham. Jeg fortalte ham, at vi kunne prøve nogle ting af i sommeren, i optakten til den nye sæson, men ikke nu.

Nu er det som bekendt Zinedine Zidane, der er træner i Real Madrid. Og noget kunne tyde på, at der også kunne komme et opgør med franskmanden. Bale er i hvert fald ikke rykket ind på en mere central position.

24 kommentarer
Vis kommentarer