Utilfredse Barcelona-stjerner boykottede award show

Fire trofæer var ikke nok til en nominering som Årets Træner for Barcelonas Luis Enrique, og så boykottede Barca-stjernerne prisoverrækkelsen

Lionel Messi og holdkammeraterne fra FC Barcelona havde boykottet det store La Liga Award Show. Foto: AP/Francisco Seco
Lionel Messi og holdkammeraterne fra FC Barcelona havde boykottet det store La Liga Award Show. Foto: AP/Francisco Seco

Alle de bedste trænere og spillere i den spanske La Liga var mandag aften mødt op i Valencia for at fejre de bedste præstationer i den forgangne sæson ved et stort anlagt award show.

Eller det vil sige næsten alle de bedste trænere og spillere. For FC Barcelona-stjernerne glimrede ved deres fravær på den røde løber og på scenen til det glamourøse show.

Se også: Nu er det officielt: Han har været bedre end Messi og Ronaldo

Årsagen? Barcelona havde kollektivt valgt at boykotte showet, fordi klubbens spillere og træner, Luis Enrique, ikke var nomineret til nok priser på trods af Barcas kongesæson med et spansk mesterskab, en pokaltitel, en Super Cup-sejr og et FIFA-VM trofæ.

Det skulle særligt have faldet Barcelona-stjernerne for brystet, at Luis Enrique ikke var nomineret til La Ligas bedste træner på trods af de mange titler. Og derfor valgte en enig Barcelona-trup stilsigende at boykotte prisoverrækningen. Det skriver flere spanske medier.

Se også: Storklubbers ungdomsjagt koster forbund ny millionbøde

Prisen som årets træner løb Atletico Madrids Diego Simeone i øvrigt med foran Eduardo Berizzo (Celta Vigo) og Marcelino García Toral (Villarreal).

To repræsentanter fra catalanerne var dog mødt op, sportschef Robert Fernández og direktør Carles Rexach. De modtog hver en pris på vegne af Lionel Messi og Luis Suarez.

Se også: Helt ubegribelig scoring: Dette mål kan blive årets flotteste

Se også: Sent sejrsmål sender Real Madrid til tops
45 kommentarer
Vis kommentarer