Utrolig udvikling: Real-stjerne i frygtelig forfatning

Real Madrids Karim Benzema er inde i en helt håbløs periode

De fleste spærrede nok øjnene op, da de onsdag aften kunne se Real Madrid tabe til de undertippede russere fra CSKA Moskva.

Det var selvfølgelig et overraskende resultat, men endnu mere overraskende er det at se nærmere på en af Real Madrids store stjerner, enlig Karim Benzema.

Med Cristiano Ronaldo ude af klubben var det oplagt nogen skulle oppe deres målscoring. Gareth Bale blev nævnt, Isco kunne også gøre mere, og så var det selvfølgelig oplagt, at klubbens næstmest scorende i Ronaldo-æraen, Benzema, måtte øge sin målscoring.

Superligaens bødekasser: Se hvad tis, prutter og snus koster stjernerne

Stor kåring: Her er Superligaens vigtigste spillere

Det startede sådan set også fint i denne sæson.

Tæller man Super Cup-kampen mod Atletico Madrid med, stod han med fem mål i de første fire kampe, men siden er det gået helt skævt.

De efterfølgende seks kampe, hvoraf den sidste var CSKA-fadæsen, har udløst nul mål, men det er ikke engang det værste. Angriberen har ifølge ESPN ikke engang ramt målet i de pågældende kampe, og han er endda startet inde hver gang og minimum fået en time per opgør.

Franskmanden har affyret kanonen 13 gange på de seks kampe, men sigtekornet er særdeles mudret.

Krisen blev muligvis camoufleret af, at Real Madrid gjorde det nogenlunde i La Liga-kampene. Senest fik de dog en ordentlig sæk af Simon Kjærs Sevilla og nederlaget i Rusland hjalp heller ikke ligefrem.

Lige nu må Los Blancos siges at være i generel scoringskrise. Hovedstadsklubben har ikke scoret i fem timer i træk, og det er ikke sket siden 2007, da den defensivt indstillede Fabio Capello stod i spidsen for holdet.

32 sider med anklager: Christiano anmeldt for voldtægt

Superligaen indefra: Her er julegaven til AGF