Uventet Barca-helt om pokal-drama: Vi viste nosser

Barcelonas store pokalhelt Jordi Alba var lykkelig over cataloniernes imponerende triumf efter et rødt kort midt i kampen

Det blev hverken Lionel Messi eller Luis Suárez, men derimod backen Jordi Alba, som sikrede Barcelonas  pokalitlen mod Sevilla søndag aften. Det skete efter et sandt drama med tre røde kort (Foto: AP/Francisco Seco)
Det blev hverken Lionel Messi eller Luis Suárez, men derimod backen Jordi Alba, som sikrede Barcelonas pokalitlen mod Sevilla søndag aften. Det skete efter et sandt drama med tre røde kort (Foto: AP/Francisco Seco)

Manden med Barcelonas forløsende 1-0-scoring i søndagens pokal-finale, Jordi Alba, havde svært ved at forstå cataloniernes store triumf. Klubbens 28. pokaltitel. For længe var Barcelona nede med en mand, da Javier Mascherano havde fået rødt kort for en nødbremse før pausen. 

Og senere udgik Luis Suárez med en grim muskelskade. Så sejren lå bestemt ikke lige for, da kampen fortsatte i forlænget spilletid.

- Vi kunne ikke spille, som vi gerne ville. Specielt ikke i så lang tid med kun 10 mand mod et hold som Sevilla. Men vi viste nosser, og vi gjorde, hvad der var nødvendigt i den her slags kampe, siger Alba ifølge spanske Sport.

- Jeg var heldig med at score det første mål, jeg er glad for, at det skete, og jeg er glad for, at vi vandt 'The double', sagde han efter kampen.

Spansk fodbold Barcelona vandt 'The Double' efter dramatisk finale

Barcelona havde dog også heldet på sin side i opgøret. For mod slutningen af den ordinære spilletid fik Sevillas Ever Banega rødt kort. Og i det sidste minut af den forlængede spilletid fik Daniel Carrico også rødt.

Catalonierne endte med at vinde med 2-0. Neymar hamrede den sidste bold i kassen et par minutter før, kampen blev fløjtet af.

De nykårede spanske pokalmestre er samtidig dem, der har vundet suverænt flest pokaltitler i Spanien.

Efter den 28. titel blev vundet søndag, har Barcelona nu fem flere end Athletic Bilbao og ni flere end rivalen Real Madrid.

Samtidig er det sjette gang i historien, at Barcelona vinder både ligatitlen og pokaltitlen i samme sæson.

4 kommentarer
Vis kommentarer