Uventet støtte til Ronaldo fra Barcelona

Cristiano Ronaldo er blevet kritiseret for hans 30 års fest efter derby-ydmygelsen mod Atletico, men Javier Mascherano beder kritikere af Cristiano Ronaldo huske, at spillerne har et liv uden for banen

Spillerne har også et liv uden for banen - derfor er krikken uberettiget, mener FC Barcelona-spilleren Javier Mascherano, der støtter, at Ronaldo giver den gas i byen som her efter 0-4-nederlaget til Atlético. (Privatfoto: Instagram, @kevinrolandkr)

Kritikken har været massiv mod Cristiano Ronaldo i de seneste dage. Kort efter derby-nederlaget til Atletico Madrid fejrede portugiseren sin 30 års fødselsdag, der har skabt debat blandt fans og medier. Flere har dog forsvaret Ronaldo, der nu kan glæde sig over opbakning fra uventet kant.

I FC Barcelona er Javier Mascherano nemlig ikke tilfreds med de mange spekulationer omkring Ronaldo. Han beder derfor kritikerne huske på, at spillerne har et liv udenfor rampelyset:

Ballade i Real Madrid: Ronaldo-fest splitter truppen

- Alle lever deres liv, som de har lyst til. Jeg vil ikke blande mig i, hvordan andre folk agerer udenfor banen. Vi er mennesker som alle andre. Dette glemmer folk ofte i forhold til vores professionelle karriere, hvor vi optræder foran kameraet. Vi har et personligt liv, som vi bør leve, som vi ønsker det, siger Javier Mascherano til RAC1 og fortsætter:

- Lad os nu ikke glemme, at vi har ret til at leve vores private liv, som vi har lyst til. Vi har også brug for at være os selv, hvilket folk er nødt til at huske på, udtaler Barca-profilen.

Ronaldos landsmand og tidligere Real- og Barcelona-spiller Luis Figo, giver heller ikke meget for kritikken.

TV: Ronaldo festede efter derby-ydmygelse

- Enhver, der sætter spørgsmålstegn ved den passion, Cristiano Ronaldo har overfor professionalisme eller overfor klubben som helhed aner absolut intet om klubbens historie og karakter, skriver Figo på Twitter.

En de spillere fra Real Madrid-truppen deltog i festen, hvor blandt andet Luka Modric, Marcelo og James Rodriguez var at finde, men mange af de, især de spanske landsholdsspillere, valgte angiveligt at droppe festen for at vise respekt til klubbens fans.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter