Annonce:
Annonce:

Værste blamage siden OB: Real Madrid er bedrøveligt dårlige

Real Madrid røg onsdag aften sensationelt ud af den spanske pokalturnering, og kun succes i Champions League kan redde Zinedine Zidane

Annonce:
Følg Fodbold

Krisen er total i Real Madrid.

Den spanske storklub blev sent onsdag aften hjemme på Estadio Santiago Bernabéu sensationelt sendt ud af Copa del Rey, og nu risikerer Zinedine Zidane at få sparket.

For selv om franskmanden har hjemført to Champions League-titler på stribe, er trænersædet blevet gloende hedt efter en forfærdelig sæson efter Real Madrid-standarder.

Det tæller ikke ret meget, at klubben har vundet den spanske Super Cup, den europæiske Super Cup og VM for klubhold.

Det, der tæller i den spanske hovedstad, er, at klubben er hele 19 point efter FC Barcelona i ligaen og nu oven i købet er sendt ud af pokalturneringen af miniputten Leganés.

Real Madrid havde ellers vundet det første opgør 1-0 på udebane, men tabte returmødet på Bernabéu med 2-1, og kvartfinalen blev dermed endestationen for storklubben.

Se målene her:

 

Annonce:

Nederlaget trækker naturligvis store overskrifter i Spanien. Sportsavisen Marca beskriver Real Madrid som bedrøveligt dårlige og drager paralleller til det pinlige nederlag til OB i UEFA Cup’en helt tilbage i 1994.

Dengang tabte Real Madrid 0-2 på Bernabéu efter at have vundet første opgør i Odense 3-2.

Det er første gang siden den skelsættende december-dag i 1994, at Real Madrid ryger ud af en cupturnering efter at have vundet det første opgør på udebane, og det er aldrig før sket for klubben i Copa del Rey.

Madrid.jpg 

Barcelona-avisen Sport kalder det en ’fuldstændig katastrofe’ for Real Madrid, mens Mundo Deporitvo konstaterer, at det hverken bliver til liga eller cup.

Real Madrid-træner Zinedine Zidane sagde efter blamagen, at det var den værste aften i hans karriere.

- Jeg tager altid ansvaret for, hvad jeg gør, og det er min værste aften. Det er en fiasko, og jeg tager ansvaret.

- Jeg er meget skuffet. Det er et meget hårdt slag, sagde Zidane, der havde meget svært ved at finde en forklaring på, hvad der gik galt.

Annonce:

Han sparede adskillige af stjerner mod Leganés. Cristiano Ronaldo og Bale var end ikke i truppen, og Luka Modric blev først skiftet ind i 2. halvleg.

- Jeg fortryder ikke at have udeladt Bale og Ronaldo, men jeg tager ansvaret. Jeg tog fejl omkring flere ting, men man må tænke på at rejse sig. Det er en meget bitter piller at sluge, men om jeg er sur på mine spillere? Nej. Jeg er sur på mig selv.

- Mine spillere forsøgte, løb og var til tider dårlige, men det er min fejl. Det er en fiasko fra min side, sagde en befriende ærlig Zinedine Zidane, der på pressemødet efter nederlaget fik spørgsmålet, om hans job står på spil i Champions League-kampene mod Paris Saint-Germain.

Det kunne franskmanden nikke bekræftende til:

- Det er helt klart. Selvfølgelig er alt på spil mod PSG. Jeg er ansvarlig for det her, og det er mig, der må finde løsninger.

Luna om Zidane

Real Madrid møder den franske storklub 14. februar på Santiago Bernabéu i 1/8-finalen i Champions League, og ender spanierne med at blive sendt ud af Neymar & Co., er det efter alt at dømme også adiós for Zinedine Zidane.

Sådan er det nu en gang at være træner i Real Madrid.

Sukker efter lodtrækning: Åh nej... Danmark

EN TIMES TV om Superliga-klubbernes transfervindue: Her bør FCK forstærke sig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: