Valencia dropper Laudrup: Ansætter United-legende

Det bliver ikke Michael Laudrup, der overtager tøjlerne i La Liga-klubben Valencia. I stedet har den spanske klub ansat den tidligere Premier League-stjerne Gary Neville

Gary Neville er udpeget som ny træner i Valencia. (Foto: AP)
Gary Neville er udpeget som ny træner i Valencia. (Foto: AP)

Skal Michael Laudrup overtage det ledige sæde i Valencia?

Rygterne har svirret om en dansk entre i den andalusiske klub de seneste dage, efter klubbens nu tidligere træner Nuno Espirito Santo sagde op efter nederlaget til Sevilla i weekenden.

Men det bliver ikke et gensyn med Laudrup i La Liga.

Laudrup er et kæmpe hit i Spanien (Foto: AP) Spansk fodbold Laudrup til Valencia? 'Han er kæmpestor i Spanien'

Valencia har noget overraskende meddelt, at den tidligere Manchester United-stejrne Gary Neville overtager tøjlerne i La Liga-klubben. Andaluserne skriver på deres hjemmeside, at man er blevet enige om en aftale gældende indtil sommeren 2016.

- Vi er meget glade for, at det er lykkes os at få en hurtig aftale med Gary Neville. Han er en person, der har stor erfaring - både som spiller og træner. Gennem sin karriere har Gary vist stort lederskab. Han er meget respekteret i engelsk fodbold, og disse kvaliteter har overbevist os om, at han er den perfekte træner til at lede vores hold indtil udgangen af sæsonen, siger klubbens præsident, Para Lay Hoon.

Der er altid gang i den, når United og Liverpool tørner sammen. (Foto: AP) Premier League United-legende: Jeg kan ikke fordrage Liverpool

Gary Neville vil være flankeret af sin bror, Phil, der siden sommer har været assistent i kluben.

United-legendens første kamp som træner for Valencia bliver mod selveste FC Barcelona.

Den 40-årige tidligere højreback har indtil nu været assistent på det engelske landshold for Roy Hodgson og ageret som fodboldekspert for Sky Sports.

61 kommentarer
Vis kommentarer