Valencia snubler i kampen om europæiske billetter

Et selvmål kostede Daniel Wass og Valencia et 0-1-nederlag i Eibar, som slog et pænt hul i bundstriden

Valencias Geoffrey Kondogbia (th.) lavede selvmål, da holdet mistede vigtige point i kampen om billetterne til europæisk fodbold i næste sæson. (Arkivfoto) Foto: Sergey Pivovarov/Reuters
Valencias Geoffrey Kondogbia (th.) lavede selvmål, da holdet mistede vigtige point i kampen om billetterne til europæisk fodbold i næste sæson. (Arkivfoto) Foto: Sergey Pivovarov/Reuters
Følg Fodbold

2. division er tilbage, og som specielt tilbud kan du nu se slutspillet gratis. Følg dit hjerte, følg din klub og få adgang her

Er du allerede PLUS-kunde, ser du kampene her

Valencia med Daniel Wass i startopstillingen mistede torsdag terræn i kampen om de europæiske pladser i den bedste spanske fodboldrække, Primera Division.

Et selvmål af Geoffrey Kondogbia efter et kvarters spil gav Eibar sejren på 1-0 og Valencia en kedelig tur hjem fra Baskerlandet.

Valencia kunne med en sejr være kommet a point med Getafe på femtepladsen, som giver en plads i Europa League. Det gør sjettepladsen også.

Med nederlaget forbliver Valencia på 46 point. Det er to point fra Villareal på sjettepladsen med syv spillerunder tilbage.

Omvendt faldt de tre point på et meget tørt sted for Eibar, som kæmper for at få endnu en sæson i det fineste spanske selskab med et af ligaens klart mindste budgetter.

Eibar er nu seks point foran Mallorca, som indtager pladsen lige under nedrykningsstregen. Eibar ligger lige over, men altså med en pæn margin nu.

Daniel Wass blev skiftet ud efter en god times spil, og fra bænken kunne han se holdkammeraten Eliaquim Mangala få et rødt kort i 89. minut.

Druk kostede to ægteskaber

Fejl på fejl: Forærede det hele væk

Ajax køber nyt Silkeborg-talent

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind