Vandt aldrig Ballon d'Or: Nu undskylder folkene bag prisen

Det er aldrig blevet til prisen som verdens bedste spiller for Barcelonas Iniesta, og det ærgrer redaktøren for France Football, der står bag uddelingen af Ballon d'Or

Andres Iniesta får i denne tid masser af opmærksomhed. Den teknisk velbegavede midtbanespillers tid i FC Barcelona er ved at være overstået. Den 33-årige spiller har altid været opfattet som en af verdens bedste, men han har aldrig vundet Ballon d'Or.

Det er den franske udgivelse France Football, som står bag udgivelsen, og de har i det seneste nummer undskyldt overfor, at Iniesta aldrig har vundet prisen.

Det er redaktøren Pascal Ferre, som har skrevet en leder-artikel med titlen 'Tilgiv os, Andres', hvor han beklager den demokratiske anormalitet. Han roser desuden også den karriere og arbejdet, som troldmanden fra Fuentealbilla har udført.

Folkene bag Ballon d'Or håber, at Andres Iniesta vil tilgive dem. Foto:
Folkene bag Ballon d'Or håber, at Andres Iniesta vil tilgive dem. Foto:


Ferre lader desuden døren stå åben for, at Iniesta har muligheden for at vinde titlen i 2018, hvis han har et godt VM med det spanske landshold. Derudover bliver spillerens intelligens også fremhævet.

- Iniesta har bevist, at det er hjernen, der er vigtigst, når det kommer til store store mestre, skriver France Football-redaktøren.

Det tætteste Iniesta har været på at vinde Ballon d'Or var i 2010, hvor han blev nummer to efter Barca-holdkammeraten Lionel Messi. Tipsbladet er desuden medskyldige i, at Iniesta aldrig har vundet, da den danske stemmer kommer herfra.

Sådan så det ud, da Iniesta var nomineret i henholdsvis 2010 og 2012. Fotos: AP

De var de 100 største talenter: Hvem toppede, hvem floppede og hvem endte i Superligaen?

Messi smadrer Ronaldo med uhyrlig indtjening: Tjener 186.000 i minuttet