Var det Messis sidste Barcelona-kamp?

Superstjernen har kontraktudløb med Barcelona og kan potentielt set have spillet sin sidste kamp for klubben

Lionel Messi fylder 34 år i juni kort før sit kontraktudløb med Barcelona. (Arkivfoto) Foto: Albert Gea/Reuters
Lionel Messi fylder 34 år i juni kort før sit kontraktudløb med Barcelona. (Arkivfoto) Foto: Albert Gea/Reuters

Lionel Messi har scoret 672 mål i 778 kampe for Barcelona i sin glorværdige karriere, og det kan potentielt set være slut nu.

33-årige Messis kontrakt med den spanske storklub udløber denne sommer, og klubben har nu tilladt argentineren at tage tidligt på ferie.

Messi trænede således ikke med fredag, og han er også fraværende i lørdagens afsluttende udekamp mod Eibar i La Liga.

Det meddeler Barcelona på sin hjemmeside.

Klubben begrunder sin beslutning med, at Messi er en af de spillere i truppen, der har spillet mest, og nu kan han få lidt ekstra hvile frem mod Argentinas deltagelse ved Copa America i juni måned.

Barcelona kan maksimalt nå tredjepladsen i La Liga forud for sidste spillerunde, og Messi er med 30 ligascoringer også langt foran sin nærmest konkurrent på topscorerlisten, så betydningen af opgøret mod Eibar er begrænset.

Messi var sidste sommer tæt på et brud med Barcelona, men endte med at blive og fuldføre sin kontrakt, der løber til udgangen af juni måned.

Barcelonas præsident Joan Laporta slog for en måned siden fast, at han tror på en forlængelse af samarbejdet.

- Leo er verdens bedste spiller og har meget stærke bånd til klubben. Jeg er overbevist om, at han ønsker at blive, og vi vil gøre alt, hvad der er muligt, for at han gør det, sagde Laporta ifølge Reuters.