Verdensstjerne afslører: Klubskifte skal ske inden VM

Antoine Griezmann vil være sikker på, hvorvidt han bliver i Altetico Madrid eller ej, inden VM-slutrunden begynder i juni

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Spansk fodbold

ER GRIEZMANN UPOPULÆR I ATLETICO? - SE TV-KLIPPET, HVOR HAN SKÆNDES MED FANS I AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Der har været mange rygter om Antoine Griezmanns fremtid. FC Barcelona har gang på gang været meldt interesserede, mens hans nuværende klub, Atletico Madrid, efter sigende vil forsøge at beholde ham på en forbedret kontrakt.

Uanset hvad fremtiden bringer, vil Griezmann dog have det på plads, inden VM begynder til sommer. Det fortæller han til L'Equipe.

- Jeg vil rejse til Rusland uden bekymring. Det handler ikke om at vide, hvor jeg skal spille, men om at have ro sindet, hvorvidt jeg bliver det ene sted eller skifter til et andet sted.

- Det er måske kedeligt, men jeg har fortalt min søster, at det skal på plads inden (slutrunden, red.), hvorvidt jeg bliver eller ej. Det, der går mig på, er, at alle spørger mig om det her, fortæller franskmanden.

Antoine Griezmann har det seneste år været rygtet til Manchester United og Barcelona - nu vil han have sin fremtid på plads inden VM. Foto: AP
Antoine Griezmann har det seneste år været rygtet til Manchester United og Barcelona - nu vil han have sin fremtid på plads inden VM. Foto: AP
 

Udover Barcelona har også Manchester United ofte været meldt interesserede i den 27-årige franskmand, der har scoret 23 mål på 38 kampe i denne sæson.

Barca-stjerne overrasker: Giv Ballon d'Or til Cristiano Ronaldo

Vandt Champions League med Schmeichel: Nu er han pizzabager

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+